2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruzSabah sabah lahmacun mu 😱
2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruzSabah sabah lahmacun mu 😱
Kahvaltıda gayet de yenir, ben seneler önce işkembe çorbası bile içmiştim kahvaltıda2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruz
@Özgür burada olsa fikrini alırdık2013'teki durumu avantaj olarak görüyorum. Daha kötüsü olma ihtimali çok zayıf o nedenle ne kapsak kardır bu geceden.
Buradan bütün kutular uzak gözüküyor aslında ama mecburen açmamız gerekiyor bazılarını.
@Özgür beni üzmez gibi geliyor 9 numarayla başlayabiliriz.
Senin villan ve hizmetçilerin yok muydu. İşten mi ayrıldılar yoksa🙂2 gün önce yiyecek yemek bulamadım. Bugün ne denk gelse yiyoruz
Dolapta o da varKahvaltıda gayet de yenir, ben seneler önce işkembe çorbası bile içmiştim kahvaltıda
Son kararım, açabiliriz. İnşallah rengiyle uyumlu renkte bir şeyler açar.
Herkes tatilde. TekimSenin villan ve hizmetçilerin yok muydu. İşten mi ayrıldılar yoksa🙂
Damak zevklerimiz çok yakın sanırım ne seversem sen de onu seviyorsun ya da tam tersiDolapta o da vardün kendimi iyi hissederken yaptım bir kaç yemeklahmacun da gece sürpriz oldu geldi
Güzel başladık @Özgür'ün kutusunda 50 TL vardı. O da yavaş yavaş yüksek açan imajını yenecek gibi duruyorSon kararım, açabiliriz. İnşallah rengiyle uyumlu renkte bir şeyler açar.
Vejeteryanlık ve veganlık bana göre çok mantıksız ama neyse şimdi canlı yayın esnasında konuyu daha da dağıtmayayım yemekteyiz programı gibi@Dosi @Tolstoyevski ne yediklerini duyunca vejeteryan olduğumu anladım sanırım 😔
Hazır mavi açmışken teklifi alıp kaçsak fena olmazdı.Güzel başladık @Özgür'ün kutusunda 50 TL vardı. O da yavaş yavaş yüksek açan imajını yenecek gibi duruyor
İlk teklif öncesi son 7 kutuya gidiyoruz.
Bu aralar iyi gidiyorum ama sana neler getiririm hiçbir fikrim yok
Teklifi alsanda sonuna kadar kutu açılacak Neler kaçırdığın öğrenilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?