Doğru taktikYani kırmızıdan sonra hemen yine kırmızı konulmamıştır diye düşünüyorum stratejik olarak.
Doğru taktikYani kırmızıdan sonra hemen yine kırmızı konulmamıştır diye düşünüyorum stratejik olarak.
Otomatik robotlar karıyor para değerlerini ve üst üste aynı programla yapmamaya özen gösteriyoruzNasıl konuluyor kurayla değil mi.
Evet senin gibi biriyle aynı stüdyoda olmak gerçek bir rezillik haklısın.
Bu sefer küçük çıkar
Buna da şükür.@eskici kutusunda 5.000 TL vardı fena değiiiil. Teklif öncesi 5 kutu kaldı.
2-3 mavi kutu açıp 250.000 TL'nin acısını çıkarmak lazımBuna da şükür.
Ben yarışırken yan yana olan 5 kutuda 4 tane kırmızı açtırdımYani kırmızıdan sonra hemen yine kırmızı konulmamıştır diye düşünüyorum stratejik olarak.
Yok ben iki program ard arda kırmızı olmaz demek istemiştim numara olarak bilmem.Ben yarışırken yan yana olan 5 kutuda 4 tane kırmızı açtırdım
O zaman kutu önerSırf bana inadından gittin açtın 250.000'i, kulak ver hislerime. @Aserat
Hissini söylemedin ki eskici'yi açarken.Sırf bana inadından gittin açtın 250.000'i, kulak ver hislerime. @Aserat
Ne söyleyeceğim dinlemiyorsun ki.Hissini söylemedin ki eskici'yi açarken.Ben mi görmedim yoksa.
4 numara diyorum.O zaman kutu öner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?