Olur mu siz gibi geriden baktım ama pek konulmamışEe o kadar yazdıklarımıza bakmayacaksan ne anlamı kaldı şimdi burada olmanın?
Olur mu siz gibi geriden baktım ama pek konulmamışEe o kadar yazdıklarımıza bakmayacaksan ne anlamı kaldı şimdi burada olmanın?
Senin mesajlarının da çok dolu bir kafadan çıktığını sanmıyorum.Baş bölgen boş olduğu için o laftan muafsın sen.
Neyse daha fazla adını geçirmeyelimKeşke o arkadaşla ilgili tek "aksilik" sadece bu olsaydı.
Tabii ki yalan diyecekler yoksa karizmaları çizilecek.Olur mu siz gibi geriden baktım ama pek konulmamış@Aserat 'a özel kulis vs yapılmadı. Yalan atıyor. Kendi karavanıben bile kendime öyle yaptırtmadım @Tolstoyevski @xdragxx
Simit, patates salatası, çorba, soslu özel bir yemek yaptım. Yanında meyve karpuz vsTam da karnım acıkmıştı çok iyi oldu vallao börek biraz daha iyi pişebilirdi ama
Tamam hele başlayalım da.Neyse daha fazla adını geçirmeyelimYani bu sebeple son kararın mı sorusuna eminsen son kararım deDur daha düşüneyim falan diyebilirsin
Sana düştü tabiDerdi bana mı düştü ayol.Ne yapımcıyım ne kanal sahibi. .ss
@Cervantes düşüncelerini alalım o zamanTamam hele başlayalım da.İlk olarak aklımdan Tunacığım yani @Cervantes geçiyor çok destekledi sağolsun.
Patates salatasını da çıtlatmıştım öğlen hatırlarsanSimit, patates salatası, çorba, soslu özel bir yemek yaptım. Yanında meyve karpuz vs
Hak edene hak ettiği gibi davranmak esas amacım olduğu için senin gibi boşlara boş cevaplar veriyorum.Senin mesajlarının da çok dolu bir kafadan çıktığını sanmıyorum.
Biz yarışma yapıyoruz siz Yemekteyiz'e çevirdiniz ortalığı.Patates salatasını da çıtlatmıştım öğlen hatırlarsanAma dedğim gibi börek konusunda biraz daha şey... tamam tamam kızdırmayalım daha fazla@Cervantes
Hepsi beğenildiPatates salatasını da çıtlatmıştım öğlen hatırlarsanAma dedğim gibi börek konusunda biraz daha şey... tamam tamam kızdırmayalım daha fazla@Cervantes
Xdragxx 10 işi birden yapıyor anca yarışmacıyla ilgileniyorum...
Sana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.Tamam hele başlayalım da.İlk olarak aklımdan Tunacığım yani @Cervantes geçiyor çok destekledi sağolsun.
Sözde dolu cevaplarını da gördük.Hak edene hak ettiği gibi davranmak esas amacım olduğu için senin gibi boşlara boş cevaplar veriyorum.
Bu arada adın Furkan değil miydi?Sana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.
TamamXdragxx 10 işi birden yapıyor anca yarışmacıyla ilgileniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?