Olur mu siz gibi geriden baktım ama pek konulmamışEe o kadar yazdıklarımıza bakmayacaksan ne anlamı kaldı şimdi burada olmanın?![]()
Olur mu siz gibi geriden baktım ama pek konulmamışEe o kadar yazdıklarımıza bakmayacaksan ne anlamı kaldı şimdi burada olmanın?![]()
Senin mesajlarının da çok dolu bir kafadan çıktığını sanmıyorum.Baş bölgen boş olduğu için o laftan muafsın sen.![]()
Neyse daha fazla adını geçirmeyelimKeşke o arkadaşla ilgili tek "aksilik" sadece bu olsaydı.![]()
Tabii ki yalan diyecekler yoksa karizmaları çizilecek.Olur mu siz gibi geriden baktım ama pek konulmamış@Aserat 'a özel kulis vs yapılmadı. Yalan atıyor. Kendi karavanı
ben bile kendime öyle yaptırtmadım @Tolstoyevski @xdragxx
Simit, patates salatası, çorba, soslu özel bir yemek yaptım. Yanında meyve karpuz vsTam da karnım acıkmıştı çok iyi oldu vallao börek biraz daha iyi pişebilirdi ama
![]()
Tamam hele başlayalım da.Neyse daha fazla adını geçirmeyelimYani bu sebeple son kararın mı sorusuna eminsen son kararım de
Dur daha düşüneyim falan diyebilirsin
![]()
Sana düştü tabiDerdi bana mı düştü ayol.Ne yapımcıyım ne kanal sahibi. .ss
@Cervantes düşüncelerini alalım o zamanTamam hele başlayalım da.İlk olarak aklımdan Tunacığım yani @Cervantes geçiyor çok destekledi sağolsun.
![]()
Patates salatasını da çıtlatmıştım öğlen hatırlarsanSimit, patates salatası, çorba, soslu özel bir yemek yaptım. Yanında meyve karpuz vs![]()
Hak edene hak ettiği gibi davranmak esas amacım olduğu için senin gibi boşlara boş cevaplar veriyorum.Senin mesajlarının da çok dolu bir kafadan çıktığını sanmıyorum.![]()
Biz yarışma yapıyoruz siz Yemekteyiz'e çevirdiniz ortalığı.Patates salatasını da çıtlatmıştım öğlen hatırlarsanAma dedğim gibi börek konusunda biraz daha şey... tamam tamam kızdırmayalım daha fazla
@Cervantes
Hepsi beğenildiPatates salatasını da çıtlatmıştım öğlen hatırlarsanAma dedğim gibi börek konusunda biraz daha şey... tamam tamam kızdırmayalım daha fazla
@Cervantes
Xdragxx 10 işi birden yapıyor anca yarışmacıyla ilgileniyorum...
Sana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.Tamam hele başlayalım da.İlk olarak aklımdan Tunacığım yani @Cervantes geçiyor çok destekledi sağolsun.
![]()
Sözde dolu cevaplarını da gördük.Hak edene hak ettiği gibi davranmak esas amacım olduğu için senin gibi boşlara boş cevaplar veriyorum.![]()
Bu arada adın Furkan değil miydi?Sana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.![]()
TamamXdragxx 10 işi birden yapıyor anca yarışmacıyla ilgileniyorum...