Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Dün detaylı okumamışdım, demek ki yeni üyeyim ondan böyle oldu vs vs denmiş.
@Cervantes 'e gelince, @cehennet onun kutlama konusunu açacak kadar samimiyeti ve sohbeti var demekki aralarında ve bizde bu yarışma sayesinde @Cervantes ile kaynaştık. Kendisi yarışmayı en başından beri kaçırmayan en sadık izleyicimiz ve konu hakkında yorum yapması kadar doğal birşeyde yok. Uzun ve detaylı bir şekilde yaklaşmış olaya. Şu bunla yakındır diye böyle yazmıştır gibi imalar olmuşsa garip bir durum olmuş.

Benim şimdi çıkmam gerekiyor. Geldiğimde yeni polemikler olmasın

Dün akşam konuşmalar bittikten sonra konuyu tekrar açmanıza dedim ben. Cervantes yada başkası önemli değil. @Cervantes ile aram iyi fikirlerine saygı duyuyorum. Fikrini söylediği için eleştiride de bulunmadım. Ama ben gittikten sonra tekrar aynı konuyu açmanıza alındım dedim. Sen mesajları tam okumamışsın dediğin gibi.

Dün akşam herkese fikrini sordum dedi @xdragxx Ama kimse cevap vermedi. Kendi arkadaşların geldi cevap verdi dedim. Kimseyi tanımıyorum dedim. Kastettiğin ile hiç alakası yok.

Reactions: xdragxx
Cervantes zaten gece baştan sona okudu merak etme ben demesem o yine fikrini söylerdi

@serhatt ve @Özgür forumda sevdiğim üyeler ama benim onlarla ne kadar aram varsa senin de vardır merak etme
Ki zaten bu arkadaşlar da herhalde bana ayıp olmasın diye beni savunacak değillerdir yani

Neyse konuyu uzatmaya gerek yok daha fazla hep aynı şeyleri konuşuyoruz.

@Özgür zaten bana hak verdi. Kimse sana hak vermedi diyemezsiniz. Aklıma gelince yazayım dedim

Aklınıza geldikçe alıntı yapmazsanız uzamaz konu

@Özgür zaten bana hak verdi. Kimse sana hak vermedi diyemezsiniz. Aklıma gelince yazayım dedim

Aklınıza geldikçe alıntı yapmazsanız uzamaz konu
Benim gördüğüm kadarıyla ilk mesajında eee ne var bunda açılır tarzı bir şey dedi

Sonra da ben yarışsam ve böyle olsa bir şey demezdim ama sen öyle düşünüyorsan bi şey diyemem dedi

Cevap vermeyecektim ama sanki yalan atıyormuşum gibi Özgür bana hak verdi dediğin için cevap vermek durumundayım

Neyse görüşürüz 19.00'da

Reactions: Özgür

Hak verebilirim sana da. Bir şey diyemem demişti diye hatırlıyorum. Sana yüzde yüz haklı demiyor işte.

Neyse sen %100 haklıysan sıkıntı yok. Zaten kendin yanlış anlaşılma olmuş diyorsun ama haklı çıkma çabasındasın. 19:00da görüşürüz.

Öyle bir amacım olsa niye yarışmayı ordan tekrar alayım ki
Neyse kısacası benim vicdanım rahat ama %100 memnuniyet için 19.00'da kaldığımız yerden devam edeceğiz görüşürüz

Reactions: cehennet
yarışma konusunda bulunmadığımdan yorumda bulunmayacağım. @cehennet bence Hamdi beyin komplosuna uğramışsın
şaka bir yana bazen yanlış anlaşılmalar çıkabiliyor yarışmalar da yada başka konularda o açıdan bence kimse kimseyi kırmasın bazen bu tarz anlaşmazlıklar çıkabiliyor mühim olan o anlaşmazlıklarda karşılıklı diyalog kurmayı başarmak @xdragxx @Dosi

Teşekkürler @Turkuazz Bende artık açmak istemiyorum o konuyu.

Reactions: Turkuazz
Arkadaşlar lütfen görüşünüzü belirtin. Bu sorunun cevabı Bilemedim ki? Açalım gitsin yaa. @xdragxx olduğu vakit sizce 1 kez daha sormam gerekir miydi?

Yeniden konu açılsın istemiyorum bende görüş belirtmek istedim okudum tüm mesajları bende takip eden biriyim yarışmacı ikilemde yada kararsız kalınca buna benzer yorum olunca sen genelde son kararınmı diye sorarsın bence burda da sormalıydın
zaten @Dosi de son kararın demeden açamayız diye yorumu var ki bence son kararınmı diye sormalıydın

Reactions: cehennet

Konuyu tekrar açmayalım Melek abla. Şuanlık hallettik problemi. Tabi insanın hevesi kaçınca o kötü oluyor.

Reactions: Angelica