- Reaksiyon puanı
- 114,515
- Puanı
- 1,060
Akşam ben olmayabilirim. Beni beklemeden haledin fırsat bulursam izleyici olurumBizim vermemize gerek yok alır zaten
Akşam ben olmayabilirim. Beni beklemeden haledin fırsat bulursam izleyici olurumBizim vermemize gerek yok alır zaten
Bilemedim ki? Açalım gitsin yaa. @xdragxx
Konuyu tekrar açmayalım Melek abla. Şuanlık hallettik problemi. Tabi insanın hevesi kaçınca o kötü oluyor.
Bizim vermemize gerek yok alır zaten
Sen verirsin de @xdragxx çalarBiz sana yüksek para vererek telafi ederiz (umarım)
------
@Tolstoyevski acaba sana nezaman Sıra gelecek
Maksat o zatenSen verirsin de @xdragxx çalar
Şu an işte değil miydin 😱@xdragxx buradasın galiba bu tantana bitsin artık istersen. 10 dakika da açıp bitirelim.
Şu an işte değil miydin 😱
Seninle uğraşacağım dünkü intikamından sonraBoşum şuan. Zaten evraklarla uğraştım tüm gün.
Seninle uğraşacağım dünkü intikamından sonra
Hepimiz çamurdan geldik unutma, kötü bir şey değil ki...Gerek yok. Çamura yatarım falan maşallah. Üzerine bulaşır.
Masa üstü işlerini seviyorum bende. Öğretmenlik veya şirket işi arasında kararsızım. Başka mesleğimde var. Öğretmenlik zamanı ders boşluğunda foruma giriyordum ama masa işi nasıl olur bilmiyorum. Eskiden çok internete giren biri değildimBoşum şuan. Zaten evraklarla uğraştım tüm gün.
Masa üstü işlerini seviyorum bende. Öğretmenlik veya şirket işi arasında kararsızım. Başka mesleğimde var. Öğretmenlik zamanı ders boşluğunda foruma giriyordum ama masa işi nasıl olur bilmiyorum. Eskiden çok internete giren biri değildim
Bakalım ilerde işe girersem forum aktifliğim nasıl etkilenecek sen maşallah iyi aktifsin, evden çalışma gibi.
Öyle bir şey demedim.Hak verebilirim sana da. Bir şey diyemem demişti diye hatırlıyorum. Sana yüzde yüz haklı demiyor işte.
Neyse sen %100 haklıysan sıkıntı yok. Zaten kendin yanlış anlaşılma olmuş diyorsun ama haklı çıkma çabasındasın. 19:00da görüşürüz.
Öyle bir şey demedim.
Ya mesela ben yarışsam son kararım değil de aç gitsin desem açılmasına bir şey demem ama işte sen böyle olacağını bilmeden demişsin tabii bir şey de diyemiyorum.
Uzatmak istemiyorum dedin zaten mesajları da görmüşsün ve haksız olduğumuzu düşünüyorsun saygı duyarım @Dosi de o mesajın açıklamasını yapmıştı zaten.Hallettiğinizi gördümde işte bende görüş belirteyim dedim canım
------
Neden benim görüşümü kaale almadın aykut
Uzatmak istemiyorum dedin zaten mesajları da görmüşsün ve haksız olduğumuzu düşünüyorsun saygı duyarım @Dosi de o mesajın açıklamasını yapmıştı zaten.
Turkuazz'ın mesajında hak verdiğim noktalar olduğu için beğeni attım ama senin mesajında hak verdiğim nokta yoktu ama görüşüne saygı duyarım. Benim forum kültürüme göre de beğenmediğim bir mesajı beğenme gibi bir huyum yok.
@cehennet bu arada ancak şimdi gelebildim eve dışarda işlerim uzadı müsait misin? @Dosi de burdayken başlayalım zaten uzun sürmez.
Bizde maaşı kendimiz belirliyoruz tayin falan yok, ilgini çeken yere başvurup alınırsan çalışıyorsun.Benim iş yüküm hafif. Vaktim bol oluyor. Randevu ile geliyor zaten gelenler. Sıkıntısız hallediyoruz. Covid bize yaradı.
İsveç'te sektör nasıl bilmiyorum. İnsan kendiyle alakalı kararı en iyi kendi verebilir. Durumunu, beklentilerini vs bilen kişi kendisi. Ona göre karar verebilir. Ben çok danışan biri değilimdir bu sebeple iş konusunda.
Özgür, doğan, mrt-06, deniz ve Baron kaldı. Bu arada kutunu da kardık yani 250.000 ve 50.000 yok kutumda diye düşünme.Farketmez. @slhttnmtl ve @Emre Ozansoy kutu numarası alayım.