Yok yahu klasik işler işte şov dünyası böyle Allah sana da rahatlık versin kaçırma yarışmalarıBugün yeterince yorulmuşunuz birde ben çenemle yormayayım. Yarın için dinlenin. Hadi Allah rahatlık versin. @Dosi
Yok yahu klasik işler işte şov dünyası böyle Allah sana da rahatlık versin kaçırma yarışmalarıBugün yeterince yorulmuşunuz birde ben çenemle yormayayım. Yarın için dinlenin. Hadi Allah rahatlık versin. @Dosi
Yok kaçırmam. Bugünün tekrarını izlerken pişman oldum kaçırdığıma.Yok yahu klasik işler işte şov dünyası böyle Allah sana da rahatlık versin kaçırma yarışmaları
Aynen ekşın doluydu bugün İlk 2 kutuda 500.000 TL açılması zaten efsane bir olaydı...Yok kaçırmam. Bugünün tekrarını izlerken pişman oldum kaçırdığıma.
Daha ilk teklifi alamadan 3. 500.000 'de gitmiş galiba @phoebebuffay yüzünden.Aynen ekşın doluydu bugün İlk 2 kutuda 500.000 TL açılması zaten efsane bir olaydı...
Hee ilk 2'yi kendi açtı 3.cüyü de o açtırdı Biz de özelden @Dosi'yle öbür 500.000'ü bulmaz herhalde hemen derken phoebe önerdiDaha ilk teklifi alamadan 3. 500.000 'de gitmiş galiba @phoebebuffay yüzünden.
Öncelikle yarışmanın son kısmının tekrarlanacak olması saçmalık bence. @cehennet "son kararım" kuralını uygulamadınız diye tutturmuş ancak sunucu "son kararın mı" diye sormuş ve sen de önce o mesaja reaksiyon atıp daha sonra da "açalım gitsin" demişsin. Kural dediğin şey sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" diye sorması ve burada bu soru sorulmuş. Bir yarışmacı bu soruya "son kararım" diye de cevap verebilir, "evet " diye de cevap verebilir veya "açalım gitsin" diye de cevap verebilir. Bu cevapların hepsi aynı kapıya çıkıyor. Bu soruya illa "son kararım" diye cevap verilecek diye bir kural ben hiç hatırlamıyorum yarışmayı en başından beri takip eden biri olarak.
Ayrıca sen" konuşalım, fikirleri alayım " diye açalım gitsin dediğini söylemişsin ancak fikirleri almak isteyen biri neden açalım desin onu da çözemedim. Ben fikir almak istesem " arkadaşlar ben şu numaralı kutuyu açmayı düşünüyorum, siz bu kutu hakkında ne düşünüyorsunuz? "diye sorardım. Kutuyu açmalarını söyleyip nasıl fikir almayı umdun onu da anlamadım.
Yarışmanın üzerindeki kara bulutların dağılması ve şaibe oluşmaması için yarışmaya kutuları karıp yeniden devam etmeye karar vermişsiniz ancak yarışmanın üzerinde bir kara bulut veya şaibe göremedim ben. Şuan yarışmanın son kısmını yeniden yapmak saçma geldi bana açıkçası. @xdragxx @Dosi
Uzun yorumun için teşekkür ederim. Zaten tüm mesajları okumuşsundur
Zaten ben de bu görüşteyim Cervantes'i aç dese evet son kararın mı diye sormam lazım ama önce Cervantes aç diyip sonra ben son kararın mı diye sorunca da açalım yaaa dediği zaman 1 kez daha sormam bana göre de tuhaf olurdu Üstüne sadece 1 tane 250.000 TL kalmış sonuç olarak Ben orada bir kez daha sorsam belki ordan kendince bir mesaj alıp aha demek 250.000 Özgür'de sona bırakayım diyecekti
Neyse uzun uzun konuştuk ve @cehennet ile bu konuda tam anlaşamadık. O da son kararım demeden herhangi bir şekilde kutu açılmaz diye kendini savunuyor. Onun dediği gibi olsun dedik ve tatsızlık çıkmaması adına yarın son 6 kutudan devam edeceğiz
.
Teşekkürler yorumun için. @cehennet harici haksızlık oldu diyen olmadı. Seninle aynı fikirde olanlarda belirtti fikirlerini.
Zaten okumuşsun, ben başta son kısma odaklanmadan son karar denilmeli yazdım ama @xdragxx kutuyu açınca tekrar mesaja baktım ve o mesaj öncesi zaten son kararın mı diye sormuş, deidğin gibi o mesajı görüp reaksiyonu gördükten sonra açalım demiş. Bu da evet demek son kararım demek oluyor. Çok fazla uzadı ve çok tartışıldı, bu yüzden ortak yol olarak son kısmı yapmaya karar verdik. Açılan kutuda mavi olsaydı zaten bunların hiç biri olmayacaktı. Sorun değil devam ederiz. Yeterki bu laf söylenip durulmasın. Yarışmamız şuana kadar hep adil bir şekilde ilerledi. @cehennet 'in kutusuda dahil kurayı baştan çektim. Gerçek paralar değil zaten. Eğlencemize bakalım.
1-) Sen bir kelimeye takılmış hala onun peşinden gidiyorsun. Yarışmacının illa "son kararım" demesine gerek yok. " Son kararın mı? Açalım mı?" sorusu üzerine kutunun açılmasını tasdik eden bir mesaj yazılması yeterli kutunun açılması için. Ayrıca sen "açalım gitsin ya" cümlesinden önce sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" mesajına güldürdün atarak bu sorudan haberin ola ola "açalım gitsin ya" demişsin. Kutunun açılmasını istediğini tasdiklemişsin.Tekrar aynı konuları tartışıp yorulmak istemiyorum ama söz hakkı doğmuş. Cevap vermem gerekir.
Yarışmayı sen benden daha iyi biliyorsun Fatih. Sadece şu soruma cevap alayım.
@xdragxx "Son Kararım lafını söylemede açamayız " diye bir kelime kullandımı?
Kullandıysa ben kullanmadığım halde neden açıldı? Bilerek kullanmamış olamazmıyız? Yarışmada ki sakalaşmaları bir kenara bırakıp objektif bir şekilde düşünmeni istiyorum.
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında son kararım demeden işaretlenmiyorsa burada da aynısı olması gerekmez mi? Çünkü aynı kural olduğunu kaç kere belirttiler.
Bu sorulara tarafsız bir şekilde cevap verirsen çok sevinirim.
Yarışmayı tekrarlamak isteyen ben değilim. Ben çıkan rakama razıyım dedim zaten. Ben bunu talep etmişim gibi bir algı var ama ben zaten yarışmadan çekildim 2.000i alıp. Yarışmayı tekrarlamak isteyen benmişim gibi yazmışsın ama olmamış oda kusura bakma @Cervantes
Dosinin "son kararım demeden açamayız kutunu biliyorsun" mesajını görmüşsündür. Buda beni doğruluyor. Mesajı hala orada duruyor. Yanlışlık yapıldı kusura bakma mesajı yeterliydi. Bir gönül alma mesajı bekledim ama gördüğüm durum farklıydı.
Dün akşam konuyu kapattığımız halde ben gidince "cehennet haksız" mesajları ile sabah uyanmakta kırıcı oldu.
Tamam haksızım. 2000'i aldım. Uzatmayalım bence.
1-) Sen bir kelimeye takılmış hala onun peşinden gidiyorsun. Yarışmacının illa "son kararım" demesine gerek yok. " Son kararın mı? Açalım mı?" sorusu üzerine kutunun açılmasını tasdik eden bir mesaj yazılması yeterli kutunun açılması için. Ayrıca sen "açalım gitsin ya" cümlesinden önce sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" mesajına güldürdün atarak bu sorudan haber ola ola "açalım gitsin ya" demişsin. Kutunun açılmasını istediğini tasdiklemişsin.
2-) @Dosi 'nin cümlesini gördüm ancak orada o daha @xdragxx 'ın son kararın mı, açalım mı yazdığını görmeden sana o cümleyi kurmuş. Sunucu sorması gereken soruyu sormuş ve üzerine kutuyu açması için onay almış. Oradan sonra soruyu tekrarlanması asıl yarışma açısından şaibe doğururdu.
3-) Yarışmayı tekrarlamayı isteyen ben değildim demişsin ancak sunucuları zan altında bırakmışsın. Onlar olayı o kadar sana anlatmaya çalışmışlar ama sen hala aynı şeyleri tekrar edip durmuşsun. Onlarda sana bir çözüm önerisi ile gelmişler ama sana yine de beğendirememişler. Ayrıca özür beklemeni de cidden anlamadım. İşi biraz yokuşa sürmüşün bence. Yarışmayı erken bitirmek için aceleci davrandıklarını söylemişsin ama öyle olsa yarışma bittiği halde kaç saat sana cevap yazmak ile uğraşmazlardı.
4-) Ben bu sezon yapılan yarışmaların hemen hemen hepsini canlı olarak takip ettim. Senin yarıştığın bu kısmı da gece en baştan, en sona kadar okudum. Elimi vicdanıma koyuyorum ve ortada kesinlikle bir yanlış veya haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Yarışma gayet olması gerektiği gibi ilerlemiş. Sana hak vermedim diye objektif değilsin diyorsan o da senin bileceğin iş. Eğer bir gram haksızlık veya yanlışlık görsem bunu hiç çekinmeden söyleyecek bir karaktere sahibim.
5-) Yarışmada son kararım denilmeden kesinlikle açılamaz mevzusuna gelince burada olması gereken sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" diye sormak zorunda olduğudur. Bu soruyu yarışmacının onay verdiği herhangi bir ifade o kutunun açılması için yeterlidir. Sen birde bu soruyu gördüğün halde kutunun açılmasına onay veriyorsun ve sırf yüksek çıktı diye ben "son kararım demedim ki" diyorsun. Bu durum bana çok komik geldi, kusura bakma.
Son olarak bu olayı görünce bu videoyu paylaşmasam olmazdı. Benim konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Daha fazla konunun uzamasını istemiyorum kendi açımdan. Madem sen haksızlık yapıldığını düşünüyorsun o zaman bugün tekrar yarışırsın olur biter. Ama hem arkadaşları zan altında bırakıp hem de geri gen yarışmak istemiyorum tekrar dersen bu sefer arkadaşların hakkına girmiş olursun. O yüzden bugün yarışmasının malum kısmı tekrarlansın ve mevzu kapansın.
Sorularının cevapları var ama sen anlamak istemiyorsun. Hem neden savunayım? Olayla ilgili kendi fikrimi belirttim. Sırf senin istediğin cevabı vermedim diye birilerini savunmuş oluyorsam o da senin sığ bakışın, kusura bakma. Bir daha fikrimi belirtmem olur biter. Teşekkür ederim güzel cümlelerin için. İyi günler.Sen sorularıma cevap vermekten kaçınıp senle alakası olmayan bambaşka şeyleri söylemişsin zaten. Savunmak istiyorsun sen. Ama ben tartışmak istemiyorum.
Teşekkürler sorularıma cevap verdiğin için.🙏
Hastalık işte.
Sen bu videoyu paylaşa payşala kaderini yaşamıştın1-) Sen bir kelimeye takılmış hala onun peşinden gidiyorsun. Yarışmacının illa "son kararım" demesine gerek yok. " Son kararın mı? Açalım mı?" sorusu üzerine kutunun açılmasını tasdik eden bir mesaj yazılması yeterli kutunun açılması için. Ayrıca sen "açalım gitsin ya" cümlesinden önce sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" mesajına güldürdün atarak bu sorudan haberin ola ola "açalım gitsin ya" demişsin. Kutunun açılmasını istediğini tasdiklemişsin.
2-) @Dosi 'nin cümlesini gördüm ancak orada o daha @xdragxx 'ın son kararın mı, açalım mı yazdığını görmeden sana o cümleyi kurmuş. Sunucu sorması gereken soruyu sormuş ve üzerine kutuyu açması için onay almış. Oradan sonra soruyu tekrarlanması asıl yarışma açısından şaibe doğururdu.
3-) Yarışmayı tekrarlamayı isteyen ben değildim demişsin ancak sunucuları zan altında bırakmışsın. Onlar olayı o kadar sana anlatmaya çalışmışlar ama sen hala aynı şeyleri tekrar edip durmuşsun. Onlarda sana bir çözüm önerisi ile gelmişler ama sana yine de beğendirememişler. Ayrıca özür beklemeni de cidden anlamadım. İşi biraz yokuşa sürmüşün bence. Yarışmayı erken bitirmek için aceleci davrandıklarını söylemişsin ama öyle olsa yarışma bittiği halde kaç saat sana cevap yazmak ile uğraşmazlardı.
4-) Ben bu sezon yapılan yarışmaların hemen hemen hepsini canlı olarak takip ettim. Senin yarıştığın bu kısmı da gece en baştan, en sona kadar okudum. Elimi vicdanıma koyuyorum ve ortada kesinlikle bir yanlış veya haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Yarışma gayet olması gerektiği gibi ilerlemiş. Sana hak vermedim diye objektif değilsin diyorsan o da senin bileceğin iş. Eğer bir gram haksızlık veya yanlışlık görsem bunu hiç çekinmeden söyleyecek bir karaktere sahibim.
5-) Yarışmada son kararım denilmeden kesinlikle açılamaz mevzusuna gelince burada olması gereken sunucunun "son kararın mı, açalım mı?" diye sormak zorunda olduğudur. Bu soruyu yarışmacının onay verdiği herhangi bir ifade o kutunun açılması için yeterlidir. Sen birde bu soruyu gördüğün halde kutunun açılmasına onay veriyorsun ve sırf yüksek çıktı diye ben "son kararım demedim ki" diyorsun. Bu durum bana çok komik geldi, kusura bakma.
Son olarak bu olayı görünce bu videoyu paylaşmasam olmazdı. Benim konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Daha fazla konunun uzamasını istemiyorum kendi açımdan. Madem sen haksızlık yapıldığını düşünüyorsun o zaman bugün tekrar yarışırsın olur biter. Ama hem arkadaşları zan altında bırakıp, hem de geri ben yarışmak istemiyorum tekrar dersen bu sefer arkadaşların hakkına girmiş olursun. O yüzden bugün yarışmanın malum kısmı tekrarlansın ve mevzu kapansın.
Biraz moda gireyim diye paylaşmıştım ben ama Burhan'ın kaderini birebir yaşadım.Sen bu videoyu paylaşa payşala kaderini yaşamıştın
İlerde çift yarışmasına alalım. Belki bu kez kırmızı alırsınBiraz moda gireyim diye paylaşmıştım ben ama Burhan'ın kaderini birebir yaşadım.
İlk zamanlar bende öyleydim ama çoktan bıraktımHastalık işte.
Benim kırmızı ile ayrılmam çok zor. Onun yerine yarışan kişilerden pay ala ala kırmızı ile ayrılmış kadar olurum galiba.İlerde çift yarışmasına alalım. Belki bu kez kırmızı alırsın
Sana gizli gizli verdiğim paralar ile sen çoktan kırmızı miktarları aldınBenim kırmızı ile ayrılmam çok zor. Onun yerine yarışan kişilerden pay ala ala kırmızı ile ayrılmış kadar olurum galiba.
Evet doğru ama kimsecikler duymasın. Senden aldığım paraları hep gayrimenkule yatırdım. Geleceğin gayrimenkul zenginlerinden olacağım bu gidişle.Sana gizli gizli verdiğim paralar ile sen çoktan kırmızı miktarları aldın
@cehennet Bugün müsait olduğun zamanı söyle. Ben 19.00 öncesi pek müsait değilim bugün. Ayrıca sen gittikten sonra seni haksız çıkarmaya falan çalışmadık. @Cervantes'le de bu yarışma öncesi çok konuşmuşluğum yok senin ne kadar samimiyetin varsa benim de o kadar var. Dün de ben 1 aylık üyeyim ondan seni savundular tarzı bir şey dedin ama ne alakası var? Mesajlar ortada isteyen istediği gibi yorum yapar bence kimse ban ayıp olmasın diye beni haksızken savunmaz ki ben hayatımda böyle şeylere çok karşı bir insanım ve eleştiriye de açığım. Zaten bu yüzden de dün orta yolu bulup son 6 kutudan devam edelim dedim. Kusura bakma da belki de başka bir sunucu olsa orada konuyu kapatırdı ben dün 22.15'te dışarı çıkmaya kendimi planladığım halde sırf sen de kırılma diye olayı uzattım.
Kısacası 19.00 sonrası müsaitim senin de müsait olduğun bir vakit yarışırız.
Yahu @Cervantes yarışmanın devamlı takipçisi onun da fikrini almak istemem çok doğal değil mi sence? Belki o da evet bir hata olmuş diyecekti nerden bilebilirim kiVen gittikten sonra arkamdan yine aynı şeyleri konuşmuşsunuz. Fikir sormuşsun. Bu kendini haklı göstermek için çaba oluyor işte. Neyse bu konuyu daha fazla konuşmayalım.
Yarışmayı tekrarlama talebinde ben bulunmadım. Ben bulunmuştum gibi hava vardı onu açıklamak istedim. Farketmez bana. Sen işine bak. Bir ara hallederiz.
Yahu @Cervantes yarışmanın devamlı takipçisi onun da fikrini almak istemem çok doğal değil mi sence? Belki o da evet bir hata olmuş diyecekti nerden bilebilirim ki
Aynen daha fazla konuşmaya gerek yok ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için evet yarışma kaldığı yerden devam etsin teklifi ben ve @Dosi'den geldi senden değil.