Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

benim takip ettiğimde çok sayıda ırmak var demek ki bana güvenmiyosun tmm ya
------

Hayır istemiyorum bu ne yahu

Bu konuda yazacağımı yazdım. Teşekkürler anlayış için. Alınma lütfen.

Senin dediğinde mantıklı ama ilk söylediğin de olabilir. Turkiyede kadın olmak gerçekten zor. Kimin beni takip ettiğine bakan ailem var. Hesap vermek derken dert anlatmak. Zaten ayrı yaşıyorum diye laf ediyorlar. Bu durumlar dışında bir daha dert anlatmak istemem. Çekinme deneyelim ama laf anlatmaktan çekinme diye düzeltebilirim.

Reactions: Dosi

Bende ne zaman yazacan diye bekliyordum sen niye araya giriyorsun

Reactions: cehennet

kadın ekleyincedemi laf anlatıcan ırmak

------

Bahsettiğim buydu. Takip ettigi kisiler Irmak yazınca çıkacağım zaten. Hic gerek yok

Nasıl çıkıcaksın ya şakasınız he

binlerce ırmak çıkıyor ama soyadını nasıl bir kullanıcı adı kullanıyor nerden anlayıpta ırmak olduğunu anlıcaklar söyle bakım
Binlerce takipçinin hepsi Irmak olamayacağına göre elbet ayrıştırılır.
Ha hepsi kişisel hesaptır o zaman anlaşılmaz.

Reactions: Angelica
Tabii ki herkesin özgür iradesi ona bir şey denilemez ama sırf toplum baskısından dolayıysa bunu kadın-erkek eşitliğine de aykırı buluyorum ve hatta kabullenmek olarak görüyorum bazı şeyleri.. Yani toplum baskıcı çevre baskıcı diye kabullenme olayına karşıyım ve tepkim de buna biraz.

İlk o istediği için onu örnek verdim. Ne alaka şimdi
@seyfullXh birbirimize düşürmeye çalışıyor. Kanma sunucuya. Sunucular hep böyledir.

Yaa benim yarin is başım var ve uyuyamıyorum. Büyük sorun.
İşin tam olarak neydi diye konuyu uzatayım o zaman

Reactions: cehennet and NES

O mesajı sana yazmamıştım ki? Yine duyar kalacak mesajj bulmuşsun kendine

O mesajı sana yazmamıştım ki? Yine duyar kalacak mesajj bulmuşsun kendine
Seni kızdırmak keyifli oluyor baktım kızdırabileceğim bir şey hemen değerlendireyim intikamı alayım dedim
Tabii ki işin goygoyu bunlar ama güzel noktadan değindim kabul et

Reactions: NES and cehennet
E anlaşılmaz işte Irmak olduğu ya
E ama hepsi kişisel hesap mı orası önemli yani.
Bu arada dizi, kanal gibi yerleri takip ediyorsa da bulunabilir ondan şimdiden takip ediyorsan unf yap.
@cehenne

Beni her yerden bulursunuz da sevdiğim ünlüler sizin için garanti ve kısa bir yol olabilir ama hesabım kapalı ve bir şey paylaşmıyorum.
Bunu da neden dediysem.

Instagram'da birden fazla hesap kullanmak kolay. Özellikle ayrı şehir ayrı evde yaşanıyorsa ikisinde de aktif olunup kullanılabilir.
Ben kalabalık bir ortamdayım hep ve telefonumda sürekli elden elede dolaşıyor bu yüzden Wp'de sadece reelde olanlar ekli ama Twitter hesabımı forum gibi tarayıcı olarak kullandığım için forumda olmadığım zamanlar ordan arkadaşlarım ile iletişimim oluyor.

Reactions: NES and cehennet