Hadi sana da 1000 TL vereyim kazandığım paradan. Fazla duygu sömürüsü yaptın (İsviçre'de para etmez o ama TR'e bir kaç günlük karın doyurmaya yeter )Tamam ben kapiyi gördüm, cikiyorum. Size iyi yarismalar, iyi konaklamalar.
Hadi sana da 1000 TL vereyim kazandığım paradan. Fazla duygu sömürüsü yaptın (İsviçre'de para etmez o ama TR'e bir kaç günlük karın doyurmaya yeter )Tamam ben kapiyi gördüm, cikiyorum. Size iyi yarismalar, iyi konaklamalar.
Hadi sana da 1000 TL vereyim kazandığım paradan. Fazla duygu sömürüsü yaptın (İsviçre'de para etmez o ama TR'e bir kaç günlük karın doyurmaya yeter )
Hadi sana da 1000 TL vereyim kazandığım paradan. Fazla duygu sömürüsü yaptın (İsviçre'de para etmez o ama TR'e bir kaç günlük karın doyurmaya yeter )
Yuuuuh 1.000 TL'ye 1-2 gün karın doyurursun dediiiiiiiii bu nasıl bir zenginlik yahuuuu her seferinde daha fazla şaşırıyorumHadi sana da 1000 TL vereyim kazandığım paradan. Fazla duygu sömürüsü yaptın (İsviçre'de para etmez o ama TR'e bir kaç günlük karın doyurmaya yeter )
Ortalığı karıştırdın kaç şimdi beni yoracaklar 🤦🏻♀️Yok yok kalsin, istemez. Hadi ben kacar.
Yanlış olan ne? dışarda bir ögün yemek 100 TL değil mi yada üstü? Sabah öğlen akşam hep dışarda yerden bir kaç güne yeter herhalde? bak @Tolstoyevski onaylamış.Yuuuuh 1.000 TL'ye 1-2 gün karın doyurursun dediiiiiiiii bu nasıl bir zenginlik yahuuuu her seferinde daha fazla şaşırıyorum
Acı ama gerçek... Ne kadar üzücü... @DarkLegenD
Bir öğün yemek 100 TL mi? Abooooo Ankara'ya geldiğin zaman beni de götür şu 100 TL'lik yerlere...Ortalığı karıştırdın kaç şimdi beni yoracaklar 🤦🏻♀️
Yanlış olan ne? dışarda vir ögün yemek 100 TL değil mi yada üstü? Sabah öğlen akşam hep dışarda yerden vir kaç güne yeter herhalde? bak @Tolstoyevski onaylamış.
1000 TL ile tek başına belki 1 hafta 10 gün dayanırsın ama eş-dostla cidden birkaç günde tuz buz olur o para İstanbul'da @xdragxxOrtalığı karıştırdın kaç şimdi beni yoracaklar 🤦🏻♀️
Yanlış olan ne? dışarda vir ögün yemek 100 TL değil mi yada üstü? Sabah öğlen akşam hep dışarda yerden vir kaç güne yeter herhalde? bak @Tolstoyevski onaylamış.
10 Dolar bile değil, 100 TL dediğin nedir ki...Bir öğün yemek 100 TL mi? Abooooo Ankara'ya geldiğin zaman beni de götür şu 100 TL'lik yerlere...
1000 TL ile 1 ay idare ederim tek öğün olacak şekilde Haa diyorsanız tüm gün yine 1 ay idare ederim bir şekilde1000 TL ile tek başına belki 1 hafta 10 gün dayanırsın ama eş-dostla cidden birkaç günde tuz buz olur o para İstanbul'da @xdragxx
Bir hamburger yersin taş çatlasın 50 TL Bir kebap ye o da 30-50 TL Tabii dosi lüks sever orası başka..1000 TL ile tek başına belki 1 hafta 10 gün dayanırsın ama eş-dostla cidden birkaç günde tuz buz olur o para İstanbul'da @xdragxx
------
10 Dolar bile değil, 100 TL dediğin nedir ki...
50 olsun tamamBir öğün yemek 100 TL mi? Abooooo Ankara'ya geldiğin zaman beni de götür şu 100 TL'lik yerlere...
Ben 2019'da 2 kişiyi kendimle götürüp 130 mu TL vermiştim1000 TL ile tek başına belki 1 hafta 10 gün dayanırsın ama eş-dostla cidden birkaç günde tuz buz olur o para İstanbul'da @xdragxx
------
10 Dolar bile değil, 100 TL dediğin nedir ki...
İdareli bir şekilde ve "tek başına" elbette ki hayatta kalınır ama biraz gezeyim tozayım ziyafet yapayım, yanımda da eş dost filan olsun dediğin an değil 1 ay, bir hafta bile imkansız1000 TL ile 1 ay idare ederim tek öğün olacak şekilde Haa diyorsanız tüm gün yine 1 ay idare ederim bir şekilde
Yahu sadece yemek diyorsunuz ama siz deİdareli bir şekilde ve "tek başına" elbette ki hayatta kalınır ama biraz gezeyim tozayım ziyafet yapayım, yanımda da eş dost filan olsun dediğin an değil 1 ay, bir hafta bile imkansız
Bizim program pahalı bir şehirde yapılıyor. @Yakamoz-Asi taaa nerelerden geliyor. Oraların yerlisi değil. Rast gele gider yer biryerlere1000 TL ile 1 ay idare ederim tek öğün olacak şekilde Haa diyorsanız tüm gün yine 1 ay idare ederim bir şekilde
------
Bir hamburger yersin taş çatlasın 50 TL Bir kebap ye o da 30-50 TL Tabii dosi lüks sever orası başka..
@Yakamoz-Asi İsviçreli, lükse alışık Tabiki ziyafet yapma manasında bir kaç gün dedimYahu sadece yemek diyorsunuz ama siz de
Tek başıma olsam 1000 TL 2 ay bile yeter gerçi. Biz alışığız döner+ayrana
Yok yok ben anlayacağımı anladım..Bizim program pahalı bir şehirde yapılıyor. @Yakamoz-Asi taaa nerelerden geliyor. Oraların yerlisi değil. Rast gele gider yer biryerlere
------
@Yakamoz-Asi İsviçreli, lükse alışık Tabiki ziyafet yapma manasında bir kaç gün dedim
Ziyafet derken biraz da lüks yerleri kastediyoruz aslında @DosiYahu sadece yemek diyorsunuz ama siz de
Tek başıma olsam 1000 TL 2 ay bile yeter gerçi. Biz alışığız döner+ayrana
İstanbullu olduğu nasılsa belliİdareli bir şekilde ve "tek başına" elbette ki hayatta kalınır ama biraz gezeyim tozayım ziyafet yapayım, yanımda da eş dost filan olsun dediğin an değil 1 ay, bir hafta bile imkansız
İstanbul Beyefendileriniz eski meşhurİstanbullu olduğu nasılsa belli
Oraya 1.000 TL de yetmeyebilirZiyafet derken biraz da lüks yerleri kastediyoruz aslında @Dosi
Mesela Nusret'e hiç gitmedim ama 1000 TL orası için bile bir çırpıda bitecek para..
İstanbul'un da kendi dinamikleri var amaİstanbullu olduğu nasılsa belli
Ve düşün aslında tam olarak lüks zenginlerin gittiği restorantlardan bile değil... Alım gücümüz fenaOraya 1.000 TL de yetmeyebilir
Aspava fiyatları, her fiyat var işte :Yok yok ben anlayacağımı anladım..