Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Tamam ben kapiyi gördüm, cikiyorum. :A Size iyi yarismalar, iyi konaklamalar. :F
Hadi sana da 1000 TL vereyim kazandığım paradan. Fazla duygu sömürüsü yaptın :A (İsviçre'de para etmez o ama TR'e bir kaç günlük karın doyurmaya yeter :A)

Hadi sana da 1000 TL vereyim kazandığım paradan. Fazla duygu sömürüsü yaptın :A (İsviçre'de para etmez o ama TR'e bir kaç günlük karın doyurmaya yeter :A)
Yuuuuh 1.000 TL'ye 1-2 gün karın doyurursun dediiiiiiiii bu nasıl bir zenginlik yahuuuu her seferinde daha fazla şaşırıyorum :A

Yok yok kalsin, istemez. Hadi ben kacar. :A
Ortalığı karıştırdın kaç :A şimdi beni yoracaklar 🤦🏻‍♀️
Yuuuuh 1.000 TL'ye 1-2 gün karın doyurursun dediiiiiiiii bu nasıl bir zenginlik yahuuuu her seferinde daha fazla şaşırıyorum :A
Yanlış olan ne? :A dışarda bir ögün yemek 100 TL değil mi yada üstü? Sabah öğlen akşam hep dışarda yerden bir kaç güne yeter herhalde? :A bak @Tolstoyevski onaylamış.
Acı ama gerçek... Ne kadar üzücü... @DarkLegenD

Yanlış olan ne? :A dışarda vir ögün yemek 100 TL değil mi yada üstü? Sabah öğlen akşam hep dışarda yerden vir kaç güne yeter herhalde? :A bak @Tolstoyevski onaylamış.
Bir öğün yemek 100 TL mi? Abooooo Ankara'ya geldiğin zaman beni de götür şu 100 TL'lik yerlere...

Yanlış olan ne? :A dışarda vir ögün yemek 100 TL değil mi yada üstü? Sabah öğlen akşam hep dışarda yerden vir kaç güne yeter herhalde? :A bak @Tolstoyevski onaylamış.
1000 TL ile tek başına belki 1 hafta 10 gün dayanırsın ama eş-dostla cidden birkaç günde tuz buz olur o para İstanbul'da :A @xdragxx
------

Bir öğün yemek 100 TL mi? Abooooo Ankara'ya geldiğin zaman beni de götür şu 100 TL'lik yerlere...
10 Dolar bile değil, 100 TL dediğin nedir ki... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
1000 TL ile tek başına belki 1 hafta 10 gün dayanırsın ama eş-dostla cidden birkaç günde tuz buz olur o para İstanbul'da :A @xdragxx
1000 TL ile 1 ay idare ederim tek öğün olacak şekilde :A Haa diyorsanız tüm gün yine 1 ay idare ederim bir şekilde :A
------

------

Bir hamburger yersin taş çatlasın 50 TL :A Bir kebap ye o da 30-50 TL :A Tabii dosi lüks sever orası başka..

50 olsun tamam :A
Ben 2 senedir gelmedim unutmuşum ama bir yerde şu special karışık yemek 45 TL idi ozamanlar :A ayranı şuyu buyu hesap etmedim :A
------

Ben 2019'da 2 kişiyi kendimle götürüp 130 mu TL vermiştim :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
1000 TL ile 1 ay idare ederim tek öğün olacak şekilde :A Haa diyorsanız tüm gün yine 1 ay idare ederim bir şekilde :A
İdareli bir şekilde ve "tek başına" elbette ki hayatta kalınır ama biraz gezeyim tozayım ziyafet yapayım, yanımda da eş dost filan olsun dediğin an değil 1 ay, bir hafta bile imkansız :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
İdareli bir şekilde ve "tek başına" elbette ki hayatta kalınır ama biraz gezeyim tozayım ziyafet yapayım, yanımda da eş dost filan olsun dediğin an değil 1 ay, bir hafta bile imkansız :A
Yahu sadece yemek diyorsunuz ama siz de :A
Tek başıma olsam 1000 TL 2 ay bile yeter gerçi. Biz alışığız döner+ayrana :A

------

Bir hamburger yersin taş çatlasın 50 TL :A Bir kebap ye o da 30-50 TL :A Tabii dosi lüks sever orası başka..
Bizim program pahalı bir şehirde yapılıyor. @Yakamoz-Asi taaa nerelerden geliyor. Oraların yerlisi değil. Rast gele gider yer biryerlere :A
------

@Yakamoz-Asi İsviçreli, lükse alışık :A Tabiki ziyafet yapma manasında bir kaç gün dedim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ziyafet derken biraz da lüks yerleri kastediyoruz aslında :A @Dosi

Mesela Nusret'e hiç gitmedim ama 1000 TL orası için bile bir çırpıda bitecek para.. :A

Yok yok ben anlayacağımı anladım..
Aspava fiyatları, her fiyat var işte :A :
  • Alinazik Kebap (Kıymadan): Salata, cacık, patates kızartması, irmik helvası ile: 36,00 TL
  • Alinazik Kebap (Şişten): Cacık, patates kızartması, irmik helvası ile: 48,00 TL
  • Beyti Kebap: 35,00 TL
  • Aspava Kebap (1 Kişilik): Adana kebap, tavuk şiş, patlıcanlı kebap, şiş kebap, fındık lahmacun: 65,00 TL
  • Aspava Kebap (2 Kişilik): Adana kebap, tavuk şiş, patlıcanlı kebap, şiş kebap, 2 adet fındık lahmacun: 130,00 TL
  • Beyti Kebap (Et Dönerden): 35,00 TL

• Güldürdün
Reactions: xdragxx