Çok kolay, isteyen birisi irmak yazsa iş bitti.Nasıl çıkar Allah aşkına ya
------
Kızdırma sende Allah Allah
Çok kolay, isteyen birisi irmak yazsa iş bitti.Nasıl çıkar Allah aşkına ya
------
Kızdırma sende Allah Allah
Çok kolay, isteyen birisi irmak yazsa iş bitti.
benim takip ettiğimde çok sayıda ırmak var demek ki bana güvenmiyosun tmm ya
------
Hayır istemiyorum bu ne yahu
Bir kişi reelde tanıdığı insanları eklediği hesabında forumdan birilerini eklemek istemiyorsa ailesinden çekindiği için değil, internetten tanıştığı birilerinin reel hayatına hakim olmasını istemediği içindir. Ben kendim öyleydim misal ama forum için bir ara hesap açıp gayette aktif kullandım. Instagram'ı sevmeyip sildim o ayrı ama benim senelerdir aktif kullandığım Twitter hesabım var.
Bir kişi reelde tanıdığı insanları eklediği hesabında forumdan birilerini eklemek istemiyorsa ailesinden çekindiği için değil, internetten tanıştığı birilerinin reel hayatına hakim olmasını istemediği içindir. Ben kendim öyleydim misal ama forum için bir ara hesap açıp gayette aktif kullandım. Instagram'ı sevmeyip sildim o ayrı ama benim senelerdir aktif kullandığım Twitter hesabım var.
Çok kolay, isteyen birisi irmak yazsa iş bitti.
Bu konuda yazacağımı yazdım. Teşekkürler anlayış için. Alınma lütfen.
Senin dediğinde mantıklı ama ilk söylediğin de olabilir. Turkiyede kadın olmak gerçekten zor. Kimin beni takip ettiğine bakan ailem var. Hesap vermek derken dert anlatmak. Zaten ayrı yaşıyorum diye laf ediyorlar. Bu durumlar dışında bir daha dert anlatmak istemem. Çekinme deneyelim ama laf anlatmaktan çekinme diye düzeltebilirim.
Bahsettiğim buydu. Takip ettigi kisiler Irmak yazınca çıkacağım zaten. Hic gerek yok
Binlerce takipçinin hepsi Irmak olamayacağına göre elbet ayrıştırılır. Ha hepsi kişisel hesaptır o zaman anlaşılmaz.binlerce ırmak çıkıyor ama soyadını nasıl bir kullanıcı adı kullanıyor nerden anlayıpta ırmak olduğunu anlıcaklar söyle bakım
kadın ekleyincedemi laf anlatıcan ırmak
Binlerce takipçinin hepsi Irmak olamayacağına göre elbet ayrıştırılır. Ha hepsi kişisel hesaptır o zaman anlaşılmaz.
@seyfullXh Bulmasın yani onu mu istiyorsun?Sana anlatamıyorum yaa. Seni eklersen setfullahta bulur. Sende ekli değil mi? Takip ettiklerine bakınca çıkıyor zaten
Sana anlatamıyorum yaa. Seni eklersen setfullahta bulur. Sende ekli değil mi? Takip ettiklerine bakınca çıkıyor zaten
Valla seni bulursam onu haydi haydi bulurum yaniii@seyfullXh Bulmasın yani onu mu istiyorsun?
@seyfullXh Bulmasın yani onu mu istiyorsun?
Tabii ki herkesin özgür iradesi ona bir şey denilemez ama sırf toplum baskısından dolayıysa bunu kadın-erkek eşitliğine de aykırı buluyorum ve hatta kabullenmek olarak görüyorum bazı şeyleri.. Yani toplum baskıcı çevre baskıcı diye kabullenme olayına karşıyım ve tepkim de buna biraz.Seni ailen takip etmiyor mu? Benimkiler ediyor. Biri takip ettiğinde bu kim? Niye onayladın? Diye sorup duruyorlar. Reelde tanıştıklarım dışında onaylamıyorum zaten. Baskıcı bir toplumuz malesef özellikle kadınlara karşı.
Benim gibi derken? Kötü anlamda mı?
------
Kadın olduğun için sana verirdim ama erkeklerde var burada. Sıkıntı çıkıyor yaa. En iyisi hiç vermemek
İşin tam olarak neydi diye konuyu uzatayım o zamanİlk o istediği için onu örnek verdim. Ne alaka şimdi @seyfullXh birbirimize düşürmeye çalışıyor. Kanma sunucuya. Sunucular hep böyledir.
Yaa benim yarin is başım var ve uyuyamıyorum. Büyük sorun.
Tabii ki herkesin özgür iradesi ona bir şey denilemez ama sırf toplum baskısından dolayıysa bunu kadın-erkek eşitliğine de aykırı buluyorum ve hatta kabullenmek olarak görüyorum bazı şeyleri.. Yani toplum baskıcı çevre baskıcı diye kabullenme olayına karşıyım ve tepkim de buna biraz.
Hep böyle bu @xdragxx 😂😂İlk o istediği için onu örnek verdim. Ne alaka şimdi @seyfullXh birbirimize düşürmeye çalışıyor. Kanma sunucuya. Sunucular hep böyledir.
Yaa benim yarin is başım var ve uyuyamıyorum. Büyük sorun.
Seni kızdırmak keyifli oluyor baktım kızdırabileceğim bir şey hemen değerlendireyim intikamı alayım dedim Tabii ki işin goygoyu bunlar ama güzel noktadan değindim kabul etO mesajı sana yazmamıştım ki? Yine duyar kalacak mesajj bulmuşsun kendine
E ama hepsi kişisel hesap mı orası önemli yani. Bu arada dizi, kanal gibi yerleri takip ediyorsa da bulunabilir ondan şimdiden takip ediyorsan unf yap. @cehenneE anlaşılmaz işte Irmak olduğu ya
Instagram'da birden fazla hesap kullanmak kolay. Özellikle ayrı şehir ayrı evde yaşanıyorsa ikisinde de aktif olunup kullanılabilir.Bu konuda yazacağımı yazdım. Teşekkürler anlayış için. Alınma lütfen.
Senin dediğinde mantıklı ama ilk söylediğin de olabilir. Turkiyede kadın olmak gerçekten zor. Kimin beni takip ettiğine bakan ailem var. Hesap vermek derken dert anlatmak. Zaten ayrı yaşıyorum diye laf ediyorlar. Bu durumlar dışında bir daha dert anlatmak istemem. Çekinme deneyelim ama laf anlatmaktan çekinme diye düzeltebilirim.