Gitti Akın Akınöz Cervantes@Cervantes helal olsun 20 TL
Son 2 kutu ilk teklife şu ana kadar iyi gittiniz
Gitti Akın Akınöz Cervantes@Cervantes helal olsun 20 TL
Para parayı çekmiyormuş demek hepGitti Akın Akınöz Cervantes
Artık kırmızı açmak istiyorum. Kutumda mavi olduğundan kendimde düşük miktarla ayrılıyorum bu yüzden.@Cervantes helal olsun 20 TL
Adam dizilerden fazlasıyla alıyorPara parayı çekmiyormuş demek hep
Kaderinden kaçamıyorsunArtık kırmızı açmak istiyorum. Kutumda mavi olduğundan kendimde düşük miktarla ayrılıyorum bu yüzden.
Bu kez kutuyu sen değil, kutu seni çekti :SArtık kırmızı açmak istiyorum. Kutumda mavi olduğundan kendimde düşük miktarla ayrılıyorum bu yüzden.
Teşekkürler. Yeni kutuyu da sen söyle.Tebrikler @Mircan Saye
@12.Adam ortak yarışma nasıl olur gör...Teşekkürler. Yeni kutuyu da sen söyle.
Siparişi verdim Getir Yemek’ten indirim görünce, heyecanla bekliyorumBu kez kutuyu sen değil, kutu seni çekti :S
6 dakika önce aktifmiş olur mu bakalım @Mircan Saye ne düşünüyorsun 8 numaralı kutu hakkında?@Emre Ozansoy buralarda oluyor. Ne hissediyorsun
30 veya 50 bekliyorum.@Emre Ozansoy buralarda oluyor. Ne hissediyorsun
Bilemedim. Sanki büyük bir şey varmış gibi6 dakika önce aktifmiş olur mu bakalım @Mircan Saye ne düşünüyorsun 8 numaralı kutu hakkında?
------
Heh geldi Emre Genelde hisleri sağlam olan bir yarışmacımız
6 dakika önce aktifmiş olur mu bakalım @Mircan Saye ne düşünüyorsun 8 numaralı kutu hakkında?
------
Heh geldi Emre Genelde hisleri sağlam olan bir yarışmacımız
Helal olsun mavi de demiyorsun direkt sayı veriyorsun Güveniyor musunuz @cehennet @Mircan Saye30 veya 50 bekliyorum.
Bana bulaşmadan yarışma sunamıyor musun? Ortak yarışmadan benim yeni haberim oldu.@12.Adam ortak yarışma nasıl olur gör...
14'ü aç son kararım diyip gidiyordun..
Acun kutu değerlerini bilmediğini söylüyordu ben biliyorum amaAcun bazen kutu açıyordu. Bir şovunu yapardı. Senden de bekliyoruz artık