Teşekkürler.🙂
Teşekkürler.🙂
Hayır benim yanımda, belanı arama.@serhatt in dili çok uzadı. En kısa zamanda açıp programdan gitsin. Burak benim yanımda![]()
TV 8 maç yayını gibi durdu yarışmaAynen daha öğrenememiş...
Bugünün menüsü sendendi artık hep dışarıdan dışarıdan söylemek sağlıksız biraz da senin el hamaratı tatlılarını yeme zamanı
Dedim zaten 2 gündür zorlu süreçlerden geçiyorumTV 8 maç yayını gibi durdu yarışma![]()
Benden bayramda hayır yokBugünün menüsü sendendi artık hep dışarıdan dışarıdan söylemek sağlıksız biraz da senin el hamaratı tatlılarını yeme zamanıMalzemeleri sipariş ettim, yarın adına hazır edersin stüdyonun mutfağında
@12.Adam
16 da mavi hissetim onu için.@Cervantes genelde mavi açar ama bilemedim. Az önce o kutu alacaktık. Emin misin?
Orta halli hissediyorum.@Cervantes bugün ne hissediyorsun kutunda?![]()
16 da mavi hissetim onu için.
Benden bayramda hayır yokişlerim çok
![]()
Evet , bugün de 5 tane mavi var sadeceOrta halli hissediyorum.Sarı vardır muhtemelen.
Belki son 2 de kutuyu değiştirecektim.Mavi hissettiğin kutuyu seçiyorduk o zaman.![]()
İkramiye herzaman sendenTembelliğin lüzumu yok bahane istemiyorum![]()
Bugünün menüsü sendendi artık hep dışarıdan dışarıdan söylemek sağlıksız biraz da senin el hamaratı tatlılarını yeme zamanıMalzemeleri sipariş ettim, yarın adına hazır edersin stüdyonun mutfağında
@12.Adam
Yoldaşım cevabı aldığına göre hadi başka kapıyaBenden bayramda hayır yokişlerim çok
![]()
Evet , bugün de 5 tane mavi var sadece
------
Belki son 2 de kutuyu değiştirecektim.
Bence açalım çok mavi hissediyorum.
Bilemiyorum siz aç derseniz açarız