Ben güveniyorum öyle hissediyorsa.Helal olsun mavi de demiyorsun direkt sayı veriyorsun Güveniyor musunuz @cehennet @Mircan Saye
Ben güveniyorum öyle hissediyorsa.Helal olsun mavi de demiyorsun direkt sayı veriyorsun Güveniyor musunuz @cehennet @Mircan Saye
30 veya 50 çıkmasa bile mavi çıkar.
Helal olsun mavi de demiyorsun direkt sayı veriyorsun Güveniyor musunuz @cehennet @Mircan Saye
Daha demin de bilerek yaptım diyordun Kaç kez dedim ortaksınız diye tamam bulaşmam kendine iyi bak..Bana bulaşmadan yarışma sunamıyor musun? Ortak yarışmadan benim yeni haberim oldu.
Acun kutu değerlerini bilmediğini söylüyordu ben biliyorum ama
Mircan da büyük hissediyorum diyor ortak bir karara varınBen 50 bin diye düşünmüştüm. Küçük hissediyorsa açalım.
Bana bulaşmadan yarışma sunamıyor musun? Ortak yarışmadan benim yeni haberim oldu.
Acun işte işi gücü şovEmin misin bilmediğine. Hep mavi açıyordu nedense
Bugün ben 30 TL ile 150.000 TL arasında bir şey hissediyorum gibi, bilginize... @cehennet @Mircan Saye
Daha demin büyük diyordun vazgeçtin demek
Ben de öyle hissediyordum. Hislerimiz aynı imiş. 🙂Bugün ben 30 TL ile 150.000 TL arasında bir şey hissediyorum gibi, bilginize... @cehennet @Mircan Saye
Diğerine de sinir atmışsın, şurada hava sıcak diye iki serin espri yapalım dedik heves kırdınKomik mi simdi bu
Kutu sahibi küçük hissediyormuşDaha demin büyük diyordun vazgeçtin demek
Son kararım diyorsanız açıyorum...
Diğerine de sinir atmışsın, şurada hava sıcak diye iki serin espri yapalım dedik heves kırdın
Tamam ikinizin de son kararıysa açarımKutu sahibi küçük hissediyormuş
Kız ben sen sanıyordum ya Akın Akın özünü@Cervantes senin yüzündenmi Akıncığımı attılar bee
Son kararım @cehennetTamam ikinizin de son kararıysa açarım
Doğru sanıyormuşsun fakat keşke pot kırmasaydık :SBen sinir etmek için yapıyorsun sanıyordum.