Gitti Akın Akınöz Cervantes
Gitti Akın Akınöz Cervantes
Para parayı çekmiyormuş demek hepGitti Akın Akınöz Cervantes![]()
Artık kırmızı açmak istiyorum. Kutumda mavi olduğundan kendimde düşük miktarla ayrılıyorum bu yüzden.
Adam dizilerden fazlasıyla alıyorPara parayı çekmiyormuş demek hep![]()
Kaderinden kaçamıyorsunArtık kırmızı açmak istiyorum. Kutumda mavi olduğundan kendimde düşük miktarla ayrılıyorum bu yüzden.![]()
Bu kez kutuyu sen değil, kutu seni çekti :SArtık kırmızı açmak istiyorum. Kutumda mavi olduğundan kendimde düşük miktarla ayrılıyorum bu yüzden.![]()
Teşekkürler. Yeni kutuyu da sen söyle.Tebrikler @Mircan Saye![]()
@12.Adam ortak yarışma nasıl olur gör...Teşekkürler. Yeni kutuyu da sen söyle.
Siparişi verdim Getir Yemek’ten indirim görünce, heyecanla bekliyorumBu kez kutuyu sen değil, kutu seni çekti :S
6 dakika önce aktifmiş olur mu bakalım@Emre Ozansoy buralarda oluyor. Ne hissediyorsun![]()
30 veya 50 bekliyorum.@Emre Ozansoy buralarda oluyor. Ne hissediyorsun![]()
Bilemedim. Sanki büyük bir şey varmış gibi6 dakika önce aktifmiş olur mu bakalım@Mircan Saye ne düşünüyorsun 8 numaralı kutu hakkında?
------
Heh geldi EmreGenelde hisleri sağlam olan bir yarışmacımız
![]()
6 dakika önce aktifmiş olur mu bakalım@Mircan Saye ne düşünüyorsun 8 numaralı kutu hakkında?
------
Heh geldi EmreGenelde hisleri sağlam olan bir yarışmacımız
![]()
Helal olsun mavi de demiyorsun direkt sayı veriyorsun30 veya 50 bekliyorum.![]()
Bana bulaşmadan yarışma sunamıyor musun? Ortak yarışmadan benim yeni haberim oldu.@12.Adam ortak yarışma nasıl olur gör...
14'ü aç son kararım diyip gidiyordun..
Acun kutu değerlerini bilmediğini söylüyordu ben biliyorum amaAcun bazen kutu açıyordu. Bir şovunu yapardı. Senden de bekliyoruz artık![]()