Uğursuzun tekisin.Para bulursan alırsın
Uğursuzun tekisin.Para bulursan alırsın
Şanssız diyelim biz onaUğursuzun tekisin.
Bu haber bana baya sürpriz oldu, beklemiyordum.
Basın açıklaması arkadaşlar. @Dosi ile uzun zamandır aklımızda olan VMYM yokken ufak da olsa boşluğunu dolduracağımız etkinlikte karara vardık.
Artık haftanın belirli zamanlarında mini VMYM yapacağız. Buna göre sadece 11 kutu olacak ve büyük ödül bu mini etkinlikte 50.000 TL olacak.
İlk yarışmacımız VMYM'nin ilk yarışmacısı olan @Cervantes oldu. Dosi ile onun sadece 25.000 TL almasına gönlümüz el vermedi. Bugün müsaitsen yarışabilirizKutu değerleri, kimin kutu açacağını @Dosi gün içinde ekleyecek ve yarışma saatini de kısa süre içinde duyuracağız.
Ne demek rica ederiz bugün gün içinde görüşürüz o zaman saatini de iyice belli ettikten sonra konuya ekleriz
Seni Hamdi Bey'e karşı koruyorum demiştim
9'a çeksek sıkıntı olur mu?Seni Hamdi Bey'e karşı koruyorum demiştim
Hangi saatler uygun sana? Akşam yapalım olmadı? 8 gibi nasıl?
İyidir 9. En az 1 saat 15 dakika olurum konuda9'a çeksek sıkıntı olur mu?8 benim için biraz ortada bir saat
Mini yapacaz unuttun mu?İyidir 9. En az 1 saat 15 dakika olurum konudayada 1 buçuk saat ama sonrası zaten hep bakıp dururum sorun yok
Bana bugün her saat uygun, evdeyim çünkü.Seni Hamdi Bey'e karşı koruyorum demiştim
Hangi saatler uygun sana? Akşam yapalım olmadı? 8 gibi nasıl?
20.50 olsunMini yapacaz unuttun mu?Zaten 1.5 saatte bitiririz
Yine en düşüğü alırsan telafi ederiz bir şekilde. Onlar çok fena evet. Seni harcarlar
Tamam olur belki 20.30 gibi bile müsait olurum bakarız duruma20.50 olsun
Yine en düşüğü alırsan telafi ederiz bir şekilde. Onlar çok fena evet. Seni harcarlar
Dur başlığa öyle yazayım bariTamam olur belki 20.30 gibi bile müsait olurum bakarız duruma
Bayram özel bu ve ilerde sen mavi veya az para ile ayrılırsan seninde hakkın olurBen anlamadım. Neler oluyor yine. Biz daha hiç yarışmadık yine sana mı kırmızı açacağım. Anlamadım.
Bu mini bir etkinlik zaten alabileceği en fazla 50.000Ben anlamadım. Neler oluyor yine. Biz daha hiç yarışmadık yine sana mı kırmızı açacağım. Anlamadım.
Aynen bir diğer ayrıcalık aktiflik. @Cervantes bizim sadık seyircimiz. Geçen stüdyoyu silmiştiBu mini bir etkinlik zaten alabileceği en fazla 50.000Konularda aktif olmaya devam edin sizi de mini etkinliklere alırız zaten zamanla @Dosi
Dur başlığa öyle yazayım bari
------
Bayram özel bu ve ilerde sen mavi veya az para ile ayrılırsan seninde hakkın olur
Bu mini bir etkinlik zaten alabileceği en fazla 50.000Konularda aktif olmaya devam edin sizi de mini etkinliklere alırız zaten zamanla @Dosi
Merak etmeyin siz de konularda sürekli aktif olanlar olarak ayrıcalıklısınız zamanla siz de ayrıcalıklardan yararlanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?