Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Basın açıklaması arkadaşlar. @Dosi ile uzun zamandır aklımızda olan VMYM yokken ufak da olsa boşluğunu dolduracağımız etkinlikte karara vardık.
Artık haftanın belirli zamanlarında mini VMYM yapacağız. Buna göre sadece 11 kutu olacak ve büyük ödül bu mini etkinlikte 50.000 TL olacak.

İlk yarışmacımız VMYM'nin ilk yarışmacısı olan @Cervantes oldu. Dosi ile onun sadece 25.000 TL almasına gönlümüz el vermedi. Bugün müsaitsen yarışabiliriz :A Kutu değerleri, kimin kutu açacağını @Dosi gün içinde ekleyecek ve yarışma saatini de kısa süre içinde duyuracağız.

• Harika
Reactions: Dosi and Cervantes

Basın açıklaması arkadaşlar. @Dosi ile uzun zamandır aklımızda olan VMYM yokken ufak da olsa boşluğunu dolduracağımız etkinlikte karara vardık.
Artık haftanın belirli zamanlarında mini VMYM yapacağız. Buna göre sadece 11 kutu olacak ve büyük ödül bu mini etkinlikte 50.000 TL olacak.

İlk yarışmacımız VMYM'nin ilk yarışmacısı olan @Cervantes oldu. Dosi ile onun sadece 25.000 TL almasına gönlümüz el vermedi. Bugün müsaitsen yarışabiliriz :A Kutu değerleri, kimin kutu açacağını @Dosi gün içinde ekleyecek ve yarışma saatini de kısa süre içinde duyuracağız.
Bu haber bana baya sürpriz oldu, beklemiyordum. :A Tabii ki müsaitim, bu güzel sürpriz için teşekkür ederim ayrıca. :Z @Dosi @xdragxx
Bu sefer hedef 50.000 @EmreCan @12.Adam @BARON男爵 @cehennet . :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Seni Hamdi Bey'e karşı koruyorum demiştim :A
Hangi saatler uygun sana? Akşam yapalım olmadı? 8 gibi nasıl?
Bana bugün her saat uygun, evdeyim çünkü. :A Siz saat kaçta başlayalım derseniz o zaman başlarız. :Z
Hamdi Bey karşısında koruyorsun ama Hamdi Bey 'in çetesi var birde. @12.Adam @BARON男爵 ve @cehennet 'i ne yapacağız? :A

Bana bugün her saat uygun, evdeyim çünkü. :A Siz saat kaçta başlayalım derseniz o zaman başlarız. :Z
Hamdi Bey karşısında koruyorsun ama Hamdi Bey 'in çetesi var birde. @12.Adam @BARON男爵 ve @cehennet 'i ne yapacağız? :A

Ben anlamadım. Neler oluyor yine. Biz daha hiç yarışmadık yine sana mı kırmızı açacağım. Anlamadım.:( :A

Bu arada @Cervantes sana özel numara yok, 11 kutu ise sen yarışma esnasında birini kendine alırsın ve başlarız. Bu bölümlerde böyle bir değişiklik olsun :A zaten son 2 kutuda da yine vazgeçme hakkın var :A
@xdragxx