Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Geldim geldim, söyle bakalım. Açmadın mı benim kutumu daha? :A
Açtım ve yaktın beni dün :A 100 000
------

Neyi tanımışım ki? @Tolstoyevski 'inin mesajını mi diyorsun. Hiç taşımam aslında laf. Bana bu sebeple mi kızgın davranıyorsunuz? :(
What :A demek istediğim burda kavga ettiğim biri varsa diğer konuda goygoy yapıyorum. Bunu örnek vermeye çalıştım :A geçen @Alos ile yabancı dizi konusunda tartıştık ama burda o kısmı unutup goygoya devam ettik.

------

What :A demek istediğim burda kavga ettiğim biri varsa diğer konuda goygoy yapıyorum. Bunu örnek vermeye çalıştım :A geçen @Alos ile yabancı dizi konusunda tartıştık ama burda o kısmı unutup goygoya devam ettik.

Tolstoyevski ile konuşmamızı goygoy olsun diye buraya tanımıştım. Onu işaret ettiniz sandım. Neyse benim bir problemim yok yaa. Eğleniyoruz işte.:D

------

Ben sana demiştim. :A

Tolstoyevski ile konuşmamızı goygoy olsun diye buraya tanımıştım. Onu işaret ettiniz sandım. Neyse benim bir problemim yok yaa. Eğleniyoruz işte.:D
O diss atma harika atma eğlenceydi aranızda. O polemik veya kavga değildiki :A ben gerçek manada alınma kırılma kısmına deyiniyorum.

• Güldürdün
Reactions: Dosi