Açtım ve yaktın beni dünGeldim geldim, söyle bakalım. Açmadın mı benim kutumu daha?![]()
------
WhatNeyi tanımışım ki? @Tolstoyevski 'inin mesajını mi diyorsun. Hiç taşımam aslında laf. Bana bu sebeple mi kızgın davranıyorsunuz?![]()
Açtım ve yaktın beni dünGeldim geldim, söyle bakalım. Açmadın mı benim kutumu daha?![]()
WhatNeyi tanımışım ki? @Tolstoyevski 'inin mesajını mi diyorsun. Hiç taşımam aslında laf. Bana bu sebeple mi kızgın davranıyorsunuz?![]()
Kutumda dün kırmızı bugün sarı hisseder gibiyim@Dosi pikniğe kaç gibi gideceksin ve piknikte pardon kutunda ne düşünüyorsun![]()
Açtım ve yaktın beni dün100 000
------
Whatdemek istediğim burda kavga ettiğim biri varsa diğer konuda goygoy yapıyorum. Bunu örnek vermeye çalıştım
geçen @Alos ile yabancı dizi konusunda tartıştık ama burda o kısmı unutup goygoya devam ettik.
piknik mi yapacaksın muazzam@Tolstoyevski @xdragxx başlayalım hadi
------
Kutumda dün kırmızı bugün sarı hisseder gibiyimbir kaç kutu sonrası netleşir belki his ama o 1 TL oldukça acaba 1 TL mi de diyorum
![]()
Ben sana demiştim.Açtım ve yaktın beni dün100 000
------
Whatdemek istediğim burda kavga ettiğim biri varsa diğer konuda goygoy yapıyorum. Bunu örnek vermeye çalıştım
geçen @Alos ile yabancı dizi konusunda tartıştık ama burda o kısmı unutup goygoya devam ettik.
O diss atma harika atma eğlenceydi aranızda. O polemik veya kavga değildikiTolstoyevski ile konuşmamızı goygoy olsun diye buraya tanımıştım. Onu işaret ettiniz sandım. Neyse benim bir problemim yok yaa. Eğleniyoruz işte.![]()
O diss atma harika atma eğlenceydi aranızda. O polemik veya kavga değildikiben gerçek manada alınma kırılma kısmına deyiniyorum.
@seyfullXh veya @Özgür .Öyleyse günün açılışını yapalım... Kaç numarayı gözüne kestirdin? @Dosi
4 gün ne beeeeee unut artıkOndan bahsetmiyorum. 4 gün önce ki olaydan bahsediyorum. Neyse boş ver. Ben fazla irdeliyorum belki de![]()
Bilmek ya da bilememek... Tüm mesele bu değil mi sayın patron yarısı... Ama numara söyle artık@seyfullXh veya @Özgür .
Özgür dün önce bir şey hissetmiyorum sonrada mavi hissediyorum demişti. Bilemiyorum.
Ben dünü çabuk unutuyorum. Hakim değilim mevzuya. Boşver ve bugüne bak. Hangl kutuyu açayım?Ondan bahsetmiyorum. 4 gün önce ki olaydan bahsediyorum. Neyse boş ver. Ben fazla irdeliyorum belki de![]()
İkisi de yok burada şansımıza@seyfullXh veya @Özgür .
Özgür dün önce bir şey hissetmiyorum sonrada mavi hissediyorum demişti. Bilemiyorum.
HoşgeldinnÇoktan başlamışsınızdır diyordum ama daha başlamamış yarışma .![]()
Geldim.@seyfullXh veya @Özgür .