Aman kırmızı olmasın da artık..Baktım ve kararsız kaldım. Mavi olmasa da sarı olur gibi hissediyorum ama bakalım.
Aman kırmızı olmasın da artık..Baktım ve kararsız kaldım. Mavi olmasa da sarı olur gibi hissediyorum ama bakalım.
Peş peşe kırmızı açmakla meşhurum. Hadi seni açalım son kararım ve sonra 12. Adam açarızBaktım ve kararsız kaldım. Mavi olmasa da sarı olur gibi hissediyorum ama bakalım.
@Tolstoyevski @xdragxxPeş peşe kırmızı açmakla meşhurum. Hadi seni açalım son kararım ve sonra 12. Adam açarız
Umarım kırmızı yoktur bende @Dosi yi üzmek istememAman kırmızı olmasın da artık..
Bakalım @Tolstoyevski açsın kutumuzu..Umarım kırmızı yoktur bende @Dosi yi üzmek istemem
İyi diyelim, iyi olsun.Nasıl gitsin valla normal seninki nasıl gidiyor?
Kötü gidiyorum yapacak bir şey yokUmarım kırmızı yoktur bende @Dosi yi üzmek istemem
Üstte yazmıştım.@Özgür ne hissediyorsun?
Bana odaklanın be gitti 500 binİyi diyelim, iyi olsun.
12.adam'ın 12 nolu kutusu seçildi ve son karar denildi... Ancak @12.Adam 'ın kutusundan çıkan rakam maalesef...Peş peşe kırmızı açmakla meşhurum. Hadi seni açalım son kararım ve sonra 12. Adam açarız
------
@Tolstoyevski @xdragxx
Kötü gidişe dur demek lazım.Kötü gidiyorum yapacak bir şey yok
Özgür denmişti yalnız...12.adam'ın 12 nolu kutusu seçildi ve son karar denildi... Ancak @12.Adam 'ın kutusundan çıkan rakam maalesef...
200 TL
Çok aceleci davranıyorsun sanki. Kırmızı hissettiğin kutuları art arda açtırıyorsun.Bana odaklanın be gitti 500 bin
Allah iyi etsinİyi diyelim, iyi olsun.
Özgür denmişti yalnız...
@Özgür demiştim ama sonraki 12.Adam olacaktı. Şimdi Özgür'ü aç
Dua et de 12.adam büyük değildi yoksa pek de olur böyle vakalar diyemezdikHolly sh 😱
Epik bir konuk sunucu dalgınlığı oldu... Olur böyle vakalar diyelim
Bu büyük bir hata amaHolly sh 😱
Epik bir konuk sunucu dalgınlığı oldu... Olur böyle vakalar diyelim
Dua et de 12.adam büyük değildi yoksa pek de olur böyle vakalar diyemezdik
12.adamı neden katıyorsun @Dosi hep senin suçun :SBu büyük bir hata ama
Allahtan küçük açtı.Bu büyük bir hata ama