Emre Ozansoy
Moderatör
Ayşe karakterine gerek var mı cidden artık? Geçen hafta ne güzel bir tek sahnesi yoktu ve bölüm aktı gitti. Bu hafta gözümüze gözümüze sokuluyor yine.
Bu bölümü beğenmedim. Aks geçişli bölüm olmuş, olayların nasıl cereyan ettiği bir bölüm ama durgunluktan dolayı beğenmedim.Ayşe karakterine gerek var mı cidden artık? Geçen hafta ne güzel bir tek sahnesi yoktu ve bölüm aktı gitti. Bu hafta gözümüze gözümüze sokuluyor yine.
Bende pek beğenmedim ama Kemal sahneleri çekiyor ilgimi şu anlık sadece. Bir de sahneler kesiliyor, HalZey kissi ve Esma&Halil nikahı.Bu bölümü beğenmedim. Aks geçişli bölüm olmuş, olayların nasıl cereyan ettiği bir bölüm ama durgunluktan dolayı beğenmedim.
Fragmanı bekliyorum.
Böyle kanalın da, yapımın da ...Bende pek beğenmedim ama Kemal sahneleri çekiyor ilgimi şu anlık sadece. Bir de sahneler kesiliyor, HalZey kissi ve Esma&Halil nikahı.
Neymiş sebebi? Bahadır mı?Böyle kanalın da, yapımın da ...
Ben reytinglerden dolayı değil de başka sebepten dolayı 3. Sezon zor olabilir diyorum.. sende belki biliyorsundur sebebini.
Bakalım kimler vurulacak, orda olan Temele olmuştu. Burda oğuza mı olur acaba?14. bölüm paraleli geliyor, hadi hayırlısı.![]()
Oğuz'a bir şey olacağını zannetmiyorum, İskender çıkar belki.Bakalım kimler vurulacak, orda olan Temele olmuştu. Burda oğuza mı olur acaba?![]()
Didem, Ayşe, Sema seç beğen al.Oğuz'a bir şey olacağını zannetmiyorum, İskender çıkar belki.![]()
Sema mı? O ne alaka?Didem, Ayşe, Sema seç beğen al.
Ölsünler işte. Fazlalıklar 😅Sema mı? O ne alaka?![]()
En sevdiğim karakterlerden birisi, kalabilir.Ölsünler işte. Fazlalıklar 😅
Gerek yok. Sana liste vereyim sevdiklerini söyle oradan. Diziye getiririm ben.En sevdiğim karakterlerden birisi, kalabilir.![]()
Evet baya mutsuzmuş sanırım kendisi, 3. Sezon olur ama huzursuzluk olursa nasıl sonuçlanır bilemiyorumNeymiş sebebi? Bahadır mı?
Gelecek bölüm iyi olacak gibi.Gamzeee Gamzeee 🔥🔥🔥
Ben onun için demedim ama neyse 😄Evet baya mutsuzmuş sanırım kendisi, 3. Sezon olur ama huzursuzluk olursa nasıl sonuçlanır bilemiyorum
Gelecek bölüm iyi olacak gibi.