Bakalım kimler vurulacak, orda olan Temele olmuştu. Burda oğuza mı olur acaba?14. bölüm paraleli geliyor, hadi hayırlısı.![]()
Oğuz'a bir şey olacağını zannetmiyorum, İskender çıkar belki.Bakalım kimler vurulacak, orda olan Temele olmuştu. Burda oğuza mı olur acaba?![]()
Didem, Ayşe, Sema seç beğen al.Oğuz'a bir şey olacağını zannetmiyorum, İskender çıkar belki.![]()
Sema mı? O ne alaka?Didem, Ayşe, Sema seç beğen al.
Ölsünler işte. Fazlalıklar 😅Sema mı? O ne alaka?![]()
En sevdiğim karakterlerden birisi, kalabilir.Ölsünler işte. Fazlalıklar 😅
Gerek yok. Sana liste vereyim sevdiklerini söyle oradan. Diziye getiririm ben.En sevdiğim karakterlerden birisi, kalabilir.![]()
Evet baya mutsuzmuş sanırım kendisi, 3. Sezon olur ama huzursuzluk olursa nasıl sonuçlanır bilemiyorumNeymiş sebebi? Bahadır mı?
Gelecek bölüm iyi olacak gibi.Gamzeee Gamzeee 🔥🔥🔥
Ben onun için demedim ama neyse 😄Evet baya mutsuzmuş sanırım kendisi, 3. Sezon olur ama huzursuzluk olursa nasıl sonuçlanır bilemiyorum
Gelecek bölüm iyi olacak gibi.
Bunun aynısından Esma/Fikret bekledim. Olacak gibiydi ama olmadı 😄
Sezon finaline yakın olurBunun aynısından Esma/Fikret bekledim. Olacak gibiydi ama olmadı 😄
Artık YouTube üzerinden izleyebilecegim için Tv'ye kısmet değilmiş.Sezon finaline yakın olur![]()
Diziye dönmeyeceğim.52. Bölüm 2. Fragman
“Kaan mı o?” 🤯
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) February 10, 2025
Yeni bölüm fragmanı yayında.@nowtvturkiye @medyapimresmi#HudutsuzSevda tüm bölümleriyle Disney+’ta! @DisneyPlusTR pic.twitter.com/GJjJdxgtwv
Tanıtım çok iyi, artış devam eder.