Emre Ozansoy
Süper Mod.
HalZ** saçmalığından daha güzel duruyorlar.Halo ile Esma cuk oturmadı mı ya![]()
HalZ** saçmalığından daha güzel duruyorlar.Halo ile Esma cuk oturmadı mı ya![]()
Yalnız Esma ile devam etmek daha mantıklı bee 😂HalZ** saçmalığından daha güzel duruyorlar.![]()
Bence de.Yalnız Esma ile devam etmek daha mantıklı bee 😂
Bilmem aga arada bana da öyle oluyorBana bu son yazılanların bildirimi gelmemiş neden?
3. Sezon HalEs güzel olur 😂Bence de.![]()
Fikret de Damla ile evli kalsın.Bilmem aga arada bana da öyle oluyor
3. Sezon HalEs güzel olur 😂
Esmanın olduğu her senaryoda Zeynep,Damla,Ayle ölebilir hiç problem yok.Bilmem aga arada bana da öyle oluyor
3. Sezon HalEs güzel olur 😂
Zeynep good bye hemen 😂Esmanın olduğu her senaryoda Zeynep,Damla,Ayle ölebilir hiç problem yok.![]()
Olabilir Badır abim hemen yazFikret de Damla ile evli kalsın.![]()
Hemen hemen. Ondan açılacak maaş ile Aslan Bey'i getiriyoruz.Zeynep good bye hemen 😂
Görüyorsun değil mi? Esma'yı paylaşamıyorlar. 😄 Güzellik böyle bir şey işte.
Sushiyi bırak da kız büyücüsünün adını söylesin!
Bu bölümü beğenmedim. Aks geçişli bölüm olmuş, olayların nasıl cereyan ettiği bir bölüm ama durgunluktan dolayı beğenmedim.Ayşe karakterine gerek var mı cidden artık? Geçen hafta ne güzel bir tek sahnesi yoktu ve bölüm aktı gitti. Bu hafta gözümüze gözümüze sokuluyor yine.
Bende pek beğenmedim ama Kemal sahneleri çekiyor ilgimi şu anlık sadece. Bir de sahneler kesiliyor, HalZey kissi ve Esma&Halil nikahı.Bu bölümü beğenmedim. Aks geçişli bölüm olmuş, olayların nasıl cereyan ettiği bir bölüm ama durgunluktan dolayı beğenmedim.
Fragmanı bekliyorum.
Böyle kanalın da, yapımın da ...Bende pek beğenmedim ama Kemal sahneleri çekiyor ilgimi şu anlık sadece. Bir de sahneler kesiliyor, HalZey kissi ve Esma&Halil nikahı.
Neymiş sebebi? Bahadır mı?Böyle kanalın da, yapımın da ...
Ben reytinglerden dolayı değil de başka sebepten dolayı 3. Sezon zor olabilir diyorum.. sende belki biliyorsundur sebebini.