Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 dk istedim 24 saat mola geldi insanın kalbi temiz olunca böyle oluyo demek :A
Bugün çok yardımcı oldun bana :bhr:
------

Ben yarım saatliğine dışarı çıkacağım. Ormanda temiz hava alırken yarına taktikleri düşünürüm :A herkese desteği için teşekkürler :Z

@cehennet yorumun ne buna: senin analizi yok eden cinsten ve nedense 12.Adam'da kırmızı gibi geliyor bana :A
11-slhtnmtl 250.000 TL
12-12.adam
13-Doğan 200.000 TL
14-Araf 100.000 TL
15- The_Erinch 500.000 TL

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Doğan
@cehennet yorumun ne buna: senin analizi yok eden cinsten ve nedense 12.Adam'da kırmızı gibi geliyor bana :A
11-slhtnmtl 250.000 TL
12-12.adam
13-Doğan 200.000 TL
14-Araf 100.000 TL
15- The_Erinch 500.000 TL

Fikir vermesem bile geçmişten gelen fikirlerim ile yine etkileşim seni.:A
Normal olmayan durum. Yorumum bu.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarın da varmış doğru ya. :A
Sen onuda kaçırırsın :A
------

Fikir vermesem bile geçmişten gelen fikirlerim ile yine etkileşim seni.:A
Normal olmayan durum. Yorumum bu.
Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin :A bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan :A 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/

Sen onuda kaçırırsın :A
------

Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin :A bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan :A 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/

Doğan hep kırmızı açardı. Uzak durman gerektiğini bilirdin aslında. Gerçekten acelen varmış demek ki:(

• Üzücü
Doğan hep kırmızı açardı. Uzak durman gerektiğini bilirdin aslında. Gerçekten acelen varmış demek ki:(
Aynen hatta hem Doğan hem de 13 diyerek açtım. Zaten bitti hemen çıktım. Şans üst üste gitti hepsi. Yinede fena değil tablo. İlk kısım çok iyi gitmiştim

• Üzücü
Reactions: cehennet
Aynen hatta hem Doğan hem de 13 diyerek açtım. Zaten bitti hemen çıktım. Şans üst üste gitti hepsi. Yinede fena değil tablo. İlk kısım çok iyi gitmiştim

Ara vermen iyi olmuş. Biraz toparlarsın.:Z
Birazda benim ahhım vardı tabi. Onu da demeden geçmeyelim:(

Iyi aksamlar @Cervantes

• Güldürdün
Ara vermen iyi olmuş. Biraz toparlarsın.:Z
Birazda benim ahhım vardı tabi. Onu da demeden geçmeyelim:(

Iyi aksamlar @Cervantes
Sana da iyi akşamlar. Şakalara kırıldın galiba ama ben kırılacak birşey söylediğimizi düşünmüyorum. Şaka kaldıran ve anlayan biri olduğunu düşünüyordum. Artık yapmam sana şaka filan.

• İlginç
Reactions: cehennet and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...