Bugün çok yardımcı oldun bana10 dk istedim 24 saat mola geldi insanın kalbi temiz olunca böyle oluyo demek
------
Ben yarım saatliğine dışarı çıkacağım. Ormanda temiz hava alırken yarına taktikleri düşünürüm herkese desteği için teşekkürler
Bugün çok yardımcı oldun bana10 dk istedim 24 saat mola geldi insanın kalbi temiz olunca böyle oluyo demek
Küçük hissediyorum.
Evde değildim be Küçük hissediyorum
Dosi açtınız mi benim kutuyu
Yarışmaya ara verildi. Yarın devam edecek. İkinizin kutusu da duruyor, açılmadı.Evde değildim be Küçük hissediyorum
Bu yarışmada Survivor gibi her gün varYarışmaya ara verildi. Yarın devam edecek. İkinizin kutusu da duruyor, açılmadı.
Normalde 2-3 günde 1 bölüm oluyor ama bazen yoğunluktan 1 bölümü 2 güne bölüyorlar.Bu yarışmada Survivor gibi her gün var
Yarına açarım senin kutuyuKüçük hissediyorum.
Yok açmadık daha yarına kaldı o.Dosi açtınız mi benim kutuyu
Acunumuz @xdragxx sağolsunBu yarışmada Survivor gibi her gün var
Evet beni de inş iyi olurAcaba @Doğan mı desem
Sende kırmızı çıktı. ÜzüldükEvet beni de inş iyi olur
Bende ağlıcam nerdeyseSende kırmızı çıktı. Üzüldük
Yarın da varmış doğru ya.Yarına açarım senin kutuyu
------
Yok açmadık daha yarına kaldı o.
------
Acunumuz @xdragxx sağolsun
@cehennet yorumun ne buna: senin analizi yok eden cinsten ve nedense 12.Adam'da kırmızı gibi geliyor bana
11-slhtnmtl 250.000 TL
12-12.adam
13-Doğan 200.000 TL
14-Araf 100.000 TL
15- The_Erinch 500.000 TL
Sen onuda kaçırırsınYarın da varmış doğru ya.
Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/Fikir vermesem bile geçmişten gelen fikirlerim ile yine etkileşim seni.
Normal olmayan durum. Yorumum bu.
Sen onuda kaçırırsın
------
Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/
Aynen hatta hem Doğan hem de 13 diyerek açtım. Zaten bitti hemen çıktım. Şans üst üste gitti hepsi. Yinede fena değil tablo. İlk kısım çok iyi gitmiştimDoğan hep kırmızı açardı. Uzak durman gerektiğini bilirdin aslında. Gerçekten acelen varmış demek ki
Aynen hatta hem Doğan hem de 13 diyerek açtım. Zaten bitti hemen çıktım. Şans üst üste gitti hepsi. Yinede fena değil tablo. İlk kısım çok iyi gitmiştim
Sana da iyi akşamlar. Şakalara kırıldın galiba ama ben kırılacak birşey söylediğimizi düşünmüyorum. Şaka kaldıran ve anlayan biri olduğunu düşünüyordum. Artık yapmam sana şaka filan.Ara vermen iyi olmuş. Biraz toparlarsın.
Birazda benim ahhım vardı tabi. Onu da demeden geçmeyelim
Iyi aksamlar @Cervantes