Vardır bir bildiği Hamdi Bey'inHamdi bey korksun benden
8
------
2 tane 500 bin var 150 bin var 50 bin var ve teklif bu muşaka gibi. Yokum tabiki
Yokuuuuuuuum diyoooor ve part 1 sonlanıyor
Vardır bir bildiği Hamdi Bey'inHamdi bey korksun benden
8
------
2 tane 500 bin var 150 bin var 50 bin var ve teklif bu muşaka gibi. Yokum tabiki
Yarın ver fikir isterimYazacak bir şey bulamadım. Fikir vermemde istenmiyor. Arada kutulardan ne çıkmış ona bakıyorum.
1 tl kutunda o zamanHamdi bey korksun benden
8
------
Sen yine de söyle Acun benimYazacak bir şey bulamadım. Fikir vermemde istenmiyor. Arada kutulardan ne çıkmış ona bakıyorum.
Yarında saati denk ederizVardır bir bildiği Hamdi Bey'in
Yokuuuuuuuum diyoooor ve part 1 sonlanıyorYarın kalan 9 kutuyu açacağız konuda olan tüm arkadaşlara bu tur bizle beraber oldukları için teşekkürler...
Geçen mini yarışmada yapmıştık öyle bir şey
9 kutu var ve 3'ü kırmızı kötü değil tabii ki. Sıradaki 3 kutuda daha çok belli olur.Ama ilk teklif sonrası biraz panik oldum çıkmam gerekiyordu ondanyarına iyice odaklanırım ama niye ya bir sürü iyi para var. Tablo iyi? @xdragxx
Ben @BARON男爵 u hemen açmam zatenGeçen mini yarışmada yapmıştık öyle bir şeyBugünkü partı kaçırdın ama kalan son 9 kutuyu yarın açacağız bekleriz
@Dosi al sana bir öneri daha
l
1 gün mola vereceğiz
Çok şükür eğlenceyi kaçırmadım10 dakika değil 1 gün ara verdik @Dosi müsait değil yarın devam edeceğiz![]()
bence çok karamsar tablo değil çok fazla kırmızı kutu açıp sonradan art arda mavi açan çok@Dosi hayal kırıklığına uğrattın açıkçası ilk partta... Daha iyi olabilirdi sanki...![]()
10 dk istedim 24 saat mola geldi insanın kalbi temiz olunca böyle oluyo demek1 gün mola vereceğiz![]()