Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

10 dk istedim 24 saat mola geldi insanın kalbi temiz olunca böyle oluyo demek :A
Bugün çok yardımcı oldun bana :bhr:
------

Ben yarım saatliğine dışarı çıkacağım. Ormanda temiz hava alırken yarına taktikleri düşünürüm :A herkese desteği için teşekkürler :Z

@cehennet yorumun ne buna: senin analizi yok eden cinsten ve nedense 12.Adam'da kırmızı gibi geliyor bana :A
11-slhtnmtl 250.000 TL
12-12.adam
13-Doğan 200.000 TL
14-Araf 100.000 TL
15- The_Erinch 500.000 TL

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Doğan
@cehennet yorumun ne buna: senin analizi yok eden cinsten ve nedense 12.Adam'da kırmızı gibi geliyor bana :A
11-slhtnmtl 250.000 TL
12-12.adam
13-Doğan 200.000 TL
14-Araf 100.000 TL
15- The_Erinch 500.000 TL

Fikir vermesem bile geçmişten gelen fikirlerim ile yine etkileşim seni.:A
Normal olmayan durum. Yorumum bu.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarın da varmış doğru ya. :A
Sen onuda kaçırırsın :A
------

Fikir vermesem bile geçmişten gelen fikirlerim ile yine etkileşim seni.:A
Normal olmayan durum. Yorumum bu.
Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin :A bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan :A 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/

Sen onuda kaçırırsın :A
------

Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin :A bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan :A 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/

Doğan hep kırmızı açardı. Uzak durman gerektiğini bilirdin aslında. Gerçekten acelen varmış demek ki:(

• Üzücü
Reactions: Dosi
Doğan hep kırmızı açardı. Uzak durman gerektiğini bilirdin aslında. Gerçekten acelen varmış demek ki:(
Aynen hatta hem Doğan hem de 13 diyerek açtım. Zaten bitti hemen çıktım. Şans üst üste gitti hepsi. Yinede fena değil tablo. İlk kısım çok iyi gitmiştim

• Üzücü
Reactions: cehennet
Ara vermen iyi olmuş. Biraz toparlarsın.:Z
Birazda benim ahhım vardı tabi. Onu da demeden geçmeyelim:(

Iyi aksamlar @Cervantes
Sana da iyi akşamlar. Şakalara kırıldın galiba ama ben kırılacak birşey söylediğimizi düşünmüyorum. Şaka kaldıran ve anlayan biri olduğunu düşünüyordum. Artık yapmam sana şaka filan.

• İlginç
Reactions: cehennet and Dosi