şimdi kutu numarası 9 değil miArtık o senin kutu seçimlerin ve Hamdi beye kalıyor
Aynen 9 numaralı kutuya sahipsin.şimdi kutu numarası 9 değil mi
Bana söyleseydin bari
Mesleğe ihanet bu sır sadece bendeAynen 9 numaralı kutuya sahipsin.
Bana söyleseydin bari
kutu rakamları 1 den 24 e kadarAynen 9 numaralı kutuya sahipsin.
Bana söyleseydin bari
bu sırrı bozalım benceMesleğe ihanet bu sır sadece bende
Belki format bitincekutu rakamları 1 den 24 e kadar
------
bu sırrı bozalım bence
Analiz edip o aralar dikkatli incelersem çözerim belki ama neyse çok merak etmiyorum. Eskilerden biridir muhakkak. Nede olsa eski yarışmaMesleğe ihanet bu sır sadece bende
bence araştırıp ifşa edelimAnaliz edip o aralar dikkatli incelersem çözerim belki ama neyse çok merak etmiyorum. Eskilerden biridir muhakkak. Nede olsa eski yarışma
Yani şuan kanalımda ve sunucuyum. Çok fazla ileri gitmeyeyimbence araştırıp ifşa edelim
haklısın yarıştıktan sonra ifşalarsınYani şuan kanalımda ve sunucuyum. Çok fazla ileri gitmeyeyimben yarıştığımda Hamdi bey bana gıcık kapmasın
@xdragxx beni en son yarışmaya alır. Yada bana hiç sıra gelmezhaklısın yarıştıktan sonra ifşalarsın
Gelir ya herkes yarışır@xdragxx beni en son yarışmaya alır. Yada bana hiç sıra gelmez
Şuan nedense @Tolstoyevski yarışınca kutusunda 40 bin olacakmış gibi geldi 😱Gelir ya herkes yarışır
R.Carlos sonrası Mesut Özil'i de getirebilesek keşke...
Fena para değil
ipucu muydu
Fena para değil
Ben Tolsto 2 TL ile ayrılır diyorum
Yeminle şuan kutusunda ne var bilmiyorum bakmadım. İpucu olmaz bizde. Yarın sana hiç yorum yapmayayım yoksa bana laf geliripucu muydu
ya biliyorum ben şakasına diyorumYeminle şuan kutusunda ne var bilmiyorum bakmadım. İpucu olmaz bizde. Yarın sana hiç yorum yapmayayım yoksa bana laf gelir
Benim sunmamı istemeyen ciddi bir kesim varYarın ben sunacağım. @xdragxx belki bir kısmını sunar bakarız duruma
Onların amacını sonradan gördüm. Seninle el ele verip kötü emellere dur diyeceğizBenim sunmamı istemeyen ciddi bir kesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?