şimdi kutu numarası 9 değil miArtık o senin kutu seçimlerin ve Hamdi beye kalıyor![]()
Aynen 9 numaralı kutuya sahipsin.şimdi kutu numarası 9 değil mi
Bana söyleseydin bari
Mesleğe ihanet bu sır sadece bendeAynen 9 numaralı kutuya sahipsin.
Bana söyleseydin bari![]()
kutu rakamları 1 den 24 e kadarAynen 9 numaralı kutuya sahipsin.
Bana söyleseydin bari![]()
bu sırrı bozalım benceMesleğe ihanet bu sır sadece bende![]()
Belki format bitincekutu rakamları 1 den 24 e kadar
------
bu sırrı bozalım bence![]()
Analiz edip o aralar dikkatli incelersem çözerim belki ama neyse çok merak etmiyorum. Eskilerden biridir muhakkak. Nede olsa eski yarışmaMesleğe ihanet bu sır sadece bende![]()
bence araştırıp ifşa edelimAnaliz edip o aralar dikkatli incelersem çözerim belki ama neyse çok merak etmiyorum. Eskilerden biridir muhakkak. Nede olsa eski yarışma![]()
Yani şuan kanalımda ve sunucuyum. Çok fazla ileri gitmeyeyimbence araştırıp ifşa edelim![]()
haklısın yarıştıktan sonra ifşalarsınYani şuan kanalımda ve sunucuyum. Çok fazla ileri gitmeyeyimben yarıştığımda Hamdi bey bana gıcık kapmasın
![]()
@xdragxx beni en son yarışmaya alır. Yada bana hiç sıra gelmezhaklısın yarıştıktan sonra ifşalarsın![]()
Gelir ya herkes yarışır@xdragxx beni en son yarışmaya alır. Yada bana hiç sıra gelmez![]()
Şuan nedense @Tolstoyevski yarışınca kutusunda 40 bin olacakmış gibi geldi 😱Gelir ya herkes yarışır
R.Carlos sonrası Mesut Özil'i de getirebilesek keşke...
Fena para değil
ipucu muydu
Fena para değil
Ben Tolsto 2 TL ile ayrılır diyorum![]()
Yeminle şuan kutusunda ne var bilmiyorum bakmadım. İpucu olmaz bizde. Yarın sana hiç yorum yapmayayım yoksa bana laf geliripucu muydu![]()
ya biliyorum ben şakasına diyorumYeminle şuan kutusunda ne var bilmiyorum bakmadım. İpucu olmaz bizde. Yarın sana hiç yorum yapmayayım yoksa bana laf gelir![]()
Benim sunmamı istemeyen ciddi bir kesim varYarın ben sunacağım. @xdragxx belki bir kısmını sunar bakarız duruma![]()
Onların amacını sonradan gördüm. Seninle el ele verip kötü emellere dur diyeceğizBenim sunmamı istemeyen ciddi bir kesim var![]()