Ben pahalı bir adamımBizimle çok uğraştı. Cezalansın İstiyorum
Daha alımları alıyoruz. Sunma işinde de varım. Nezaman katılmak istersen çıtlatman yeter
Ben pahalı bir adamımBizimle çok uğraştı. Cezalansın İstiyorum
Daha alımları alıyoruz. Sunma işinde de varım. Nezaman katılmak istersen çıtlatman yeter
Bedava sanatçının reklamını yaparsın. Sana zırnık para yok onun haricindeBen pahalı bir adamım
YarışırımBedava sanatçının reklamını yaparsın. Sana zırnık para yok onun haricindekutudan ne kaparsan şansına. Bizden 500.000 almadığın sürece programda olmanı isterim
Bugün 17.30'da @serhatt ile yarışacağız. 17 gibi konuda olmaya çalışın, eğer o an ben serhat ve @xdragxx aktifsek yarışmaya hemen başlarız. Erkende olabilir.
@Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @cehennet @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @EmreCan @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg
@denizz19 (sende gel serhat'ı yak önerilerin ile)
Bugün olmayacaksın yani. Sen yokken kutunu açar artık. Serhat'ın işleri var çünkü. Ondan erken başlayacak.Aksam 7'de burada olacağım.
Senin sıran MS bitince gelmez umarımYarışırım
Bugün olmayacaksın yani. Sen yokken kutunu açar artık. Serhat'ın işleri var çünkü. Ondan erken başlayacak.
------
Senin sıran MS bitince gelmez umarım
17.30 da 17 gibi burada olmalısın.Hayır olurum. 7'de olacaksa olurum. Kaçta başlıyor.
17.30. Sizi etiket ettiğim mesaja yazmıştım. Daha erkende olabilir. Serhat'ın aktiflik saatine bağlı ama en geç 17.30Hayır olurum. 7'de olacaksa olurum. Kaçta başlıyor.
Orijinal formatta da yarışan isimler yarışmadan giderdi
Aynen @Cervantes ilk mesajda varmışsın zaten benim de kafamı karıştırdın10 numaralı kutu senin bu akşam. Ben çoktan ayarlamışım @Cervantes
17.30 da 17 gibi burada olmalısın.
17.30. Sizi etiket ettiğim mesaja yazmıştım. Daha erkende olabilir. Serhat'ın aktiflik saatine bağlı ama en geç 17.30
Herzaman kendimden şüphe ettiriyorsunuz ama neyseki herşey yolundaAynen @Cervantes ilk mesajda varmışsın zaten benim de kafamı karıştırdın
Eklemedik mi 😱
Dur bakayım
10 numaralı kutu senin bu akşam. Ben çoktan ayarlamışım @Cervantes
Geçen yarışmalarda ismim yoktu, bu hafta da yok sandım.Aynen @Cervantes ilk mesajda varmışsın zaten benim de kafamı karıştırdın
YarışırımBedava sanatçının reklamını yaparsın. Sana zırnık para yok onun haricindekutudan ne kaparsan şansına. Bizden 500.000 almadığın sürece programda olmanı isterim
Sorun değil assolistim benBugün olmayacaksın yani. Sen yokken kutunu açar artık. Serhat'ın işleri var çünkü. Ondan erken başlayacak.
------
Senin sıran MS bitince gelmez umarım
Bedava reklama tav oldun. Hemen ekliyorum adaylara. Haftaya kuraya dahil olursunYarışırım
Sorun değil assolistim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?