İşte yanında miktar yazılmaya laf kalanlarAllah seni ne yapmasın açılanları değil kalan kutu sayılarını diyorım
Aşağıda da kalan paralar. Diğerleri silindi
İşte yanında miktar yazılmaya laf kalanlarAllah seni ne yapmasın açılanları değil kalan kutu sayılarını diyorım
İşte yanında miktar yazılmaya laf kalanlar
Aşağıda da kalan paralar. Diğerleri silindi
18 diyorum son kararımdırHayır senin dediğini söylüyoruz sadeceİyi hissediyorsan hemen açabilirim de sıkıntı yok
------
Asılsız iddialar diye belirtmiştim aslında
@Cervantes imza topladı artı @serhatt ile senin kirli oyunlarını gördük. Ben ve @xdragxx i birbirine düşürmeye çalıştınız@Dosi bu şahıs hani bu hafta programı sunmayacaktı? Programı protesto ediyorum.
Benim yerime @Dosi hissetti o öyle dedi. Ben bir şey demedimHayır senin dediğini söylüyoruz sadeceİyi hissediyorsan hemen açabilirim de sıkıntı yok
------
Asılsız iddialar diye belirtmiştim aslında
@HeisenBerg helal olsun açtın 25.000 TL'yi18 diyorum son kararımdır
Stüdyonun perde arkasında yaşanan gerçekleri ortaya çıkarmamı mı istiyorsunAsılsız iddialar diye belirtmiştim aslında
Sen demedim mi tüm gün ben üzerim kutumu açmasın diyeBenim yerime @Dosi hissetti o öyle dedi. Ben bir şey demedim
Varsa gerçek çıkar ortaya hodri meydan...Stüdyonun perde arkasında yaşanan gerçekleri ortaya çıkarmamı mı istiyorsun
1-5-17-20-23-24 mü kaldı
Aynen öyle1-5-17-20-23-24 mü kaldı
@Cervantes imza topladı artı @serhatt ile senin kirli oyunlarını gördük. Ben ve @xdragxx i birbirine düşürmeye çalıştınız
Sen zaten yarıştın alacağını aldın. Bugünde sana kutu açtırarak sana kaptırılan paraları telefi ettik az çok
Stüdyonun perde arkasında yaşanan gerçekleri ortaya çıkarmamı mı istiyorsun
Konuyu açıklığa kavuşturdum. Boş iddialara karnımız tokVarsa gerçek çıkar ortaya hodri meydan...
Sen demedim mi tüm gün ben üzerim kutumu açmasın diye
20 diyorumAynen öyle
Veteran ve cehennet'ten vazgeçtin bu zamana kadar...
Sen kendi hissini söyle merak ettim
@Gerekli24 adlı arkadaşımız ilk 2 yarışmada 500.000 TL açtı20 diyorum
Sen kendi hissini söyle merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?