Bu heyecanla yemek mi yenir ya![]()
Yok ya kafa dağıtmak istedim. Farklı sitelere filan bir göz attım.Bence yemek molası verdi.![]()
Elin ayağın ayrı oynuyor tabi 500 bin oluncaYok ya kafa dağıtmak istedim. Farklı sitelere filan bir göz attım.![]()
Kararın nedir?Yok ya kafa dağıtmak istedim. Farklı sitelere filan bir göz attım.![]()
Yok ya kafa dağıtmak istedim. Farklı sitelere filan bir göz attım.![]()
Dönüş yok yani emin misin son kez soruyorum sonra açarımTeklife yokum deyip, kendi kutumu açmak istiyorum. Son kararım.![]()
Dedik ya son kararım diye. Hadi bak %2 şarjım kaldı.Dönüş yok yani emin misin son kez soruyorum sonra açarım![]()
Dedik ya son kararım diye. Hadi bak %2 şarjım kaldı.![]()
2.Haftadan büyük ikramiye 😱 Tebrik ediyorum @emreemreu artık yarı bir milyonersin, bizleri tanımazsın500.000 TL
Darısı başına2.Haftadan büyük ikramiye 😱 Tebrik ediyorum @emreemreu artık yarı bir milyonersin, bizleri tanımazsın![]()
O mesajına çok gülmüştüm zatenBenim dediğime uymamak ne kadar doğru karar oluyor görüyor musun @xdragxx![]()
Olan bizim paralara oluyor, ben kazansam da kaybetsem de kasada kalacak sonuçtaDarısı başına![]()
Yok o senin şahsi paran olurOlan bizim paralara oluyor, ben kazansam da kaybetsem de kasada kalacak sonuçta![]()