Kutusuna gitsin.Arkadaşlar siz de önerilerinizi yazın. Belki de bir daha hiçbir zaman 500.000 son 2'ye kalamaz iyi düşünsün herkes
Kutusuna gitsin.Arkadaşlar siz de önerilerinizi yazın. Belki de bir daha hiçbir zaman 500.000 son 2'ye kalamaz iyi düşünsün herkes
2'de 0 mı çıkacak tahminin 2'de 1 mi bakalımBen kendimden çok iddialı yüksek bekliyordum tutmadı ondan yazmak istemiyorum pek ama üstte @slhttnmtl 500 bin düşündüğümü belirtmiştim daha doğrusu kırmızı
Arkadaşlar siz de önerilerinizi yazın. Belki de bir daha hiçbir zaman 500.000 son 2'ye kalamaz iyi düşünsün herkes
Bakalım karar onunKutusuna gitsin.
O yüzden bence bana çok güvenmesin @emreemreu2'de 0 mı çıkacak tahminin 2'de 1 mi bakalım
Robot seçiyor o belli olmazAlmasın. Devam etsin. 500000 kutusunda. Para ağacının dağılımı baktığımızda 4 numaraya yakın kutularda kırmızı çok az var. Hemde şanslı gidiyor.
Az önce 10 bin diyordun @xdragxxAlmasın. Devam etsin. 500000 kutusunda. Para ağacının dağılımı baktığımızda 4 numaraya yakın kutularda kırmızı çok az var. Hemde şanslı gidiyor.
2 kez yanılacak mı yoksa bu sefer doğru mu bildi hepsi az sonra..Az önce 10 bin diyordun @xdragxx
Ara verdik 2 part oldu bugün yarışmaHala devam mı ediyor kaç saat oldu. 😱
Kutumda 2 TL çıkmasına sevindim.
Ediyor hem de çok kritik 500 bin şansı var iki kutu bir teklif çok kritik tercihHala devam mı ediyor kaç saat oldu. 😱
Kutumda 2 TL çıkmasına sevindim.
Az önce 10 bin diyordun @xdragxx
Neden ara verdin?2 kez yanılacak mı yoksa bu sefer doğru mu bildi hepsi az sonra..
------
Ara verdik 2 part oldu bugün yarışma
Dosi'nin işi çıktı Daha doğrusu vardı zaten önceden belliydiNeden ara verdin?
Evet bayağı heyecanlıymış umarım en hayırlı kararı verip 500 bini alırsın. @emreemreuEdiyor hem de çok kritik 500 bin şansı var iki kutu bir teklif çok kritik tercih
Takip etmediğim (daha doğrusu edemediğim) iyi olmuş bu kadar saat dayanamazdım.2 kez yanılacak mı yoksa bu sefer doğru mu bildi hepsi az sonra..
------
Ara verdik 2 part oldu bugün yarışma
@emreemreu ailesine ve sevdiklerine soruyor galiba Yokum derse 25.000 TL ile de ayrılabilir ama 500.000 TL'yi de kucaklayabilir..
Bu heyecanla yemek mi yenir yaBence yemek molası verdi.
Yarışmacımız geç gelince ben de planlanan saatte çıkmak zorundaydım ve yetişemedi. Böyle arada part 2 yapmak iyi olur. 2-3 sat üst üste yorulma az olur en azından @xdragxxEvet bayağı heyecanlıymış umarım en hayırlı kararı verip 500 bini alırsın. @emreemreu
Takip etmediğim (daha doğrusu edemediğim) iyi olmuş bu kadar saat dayanamazdım.
Öyle deme strese girince acıkmış olabilirBu heyecanla yemek mi yenir ya