O zaman bir 500 koymaz programaReyting forum yarışma tarihinde en yüksek reytingli konusu oldu. Bir daha biz bile bu kadar yaklaşmayız belki ama bu hafta çok garipti
O zaman bir 500 koymaz programaReyting forum yarışma tarihinde en yüksek reytingli konusu oldu. Bir daha biz bile bu kadar yaklaşmayız belki ama bu hafta çok garipti
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi buReyting forum yarışma tarihinde en yüksek reytingli konusu oldu. Bir daha biz bile bu kadar yaklaşmayız belki ama bu hafta çok garipti
Benim bu arada forumda seçim ile alakalı tahmin yarışması vardı. Doğru tahminler yaparak en iyi tahminci etiketi almıştım
En kritik kutu bir de@slhttnmtl reytingim var deyip durdu hep yarışma zamanı yok. Bölüm 2ye ayrıldı yine yok
Tabiki reklam geliri misli misli var her program okadarı cebe iniyorO zaman bir 500 koymaz programa
200.000 TL...@MayısKralı açalım son kararım.
Edit etmiştim. Forumda aslında ama ilgisini çekmedi demek kiEn kritik kutu bir de
Üzücü atınca 500 bin gitti sandım.200.000 TL...
Hamdi Bey'i bekliyoruz ama son 2'ye 500.000 TL kaldı çok kritik çoook.
Sana her yarışma başı 5 bin ayırıyorum haftalık hesabına yatacakHala en düşük kazanan yarışmacı benim. Bence bana motivasyon ödülü olması lazım.
Hamdi Bey'in teklifi 225 bin tl. Daha demin 200 bin üstü istedi al sana 200 bin üstü diyor. Var mısın yok musun çok kritik iyi düşün.Üzücü atınca 500 bin gitti sandım.
Şimdi daha kötü oldu. %50'de hiç iyi değilim.
Bence şu ana kadar kritik yerleri iyi götürdün çok korkuyorsan teklifi kabul etÜzücü atınca 500 bin gitti sandım.
Şimdi daha kötü oldu. %50'de hiç iyi değilim.
Anlık benSana her yarışma başı 5 bin ayırıyorum haftalık hesabına yatacak
Ben kendimden çok iddialı yüksek bekliyordum tutmadı ondan yazmak istemiyorum pek ama üstte @slhttnmtl 500 bin düşündüğümü belirtmiştim daha doğrusu kırmızıArkadaşlar siz de önerilerinizi yazın. Belki de bir daha hiçbir zaman 500.000 son 2'ye kalamaz iyi düşünsün herkes
15 bin hesaba yatacak. Etti 40 bin