Bol şans diliyorum, @Turkuazz. İnşallah 500.00 kazanabilirsin. Kalbimiz seninle.
ayy ben sizin kadar genç değilim anca yolumu buluyorumProfilde laf atıyor ama bildirimine bakmıyor@Zeyno
45'liği attın işte, 45 yaş psikolojisi veriyordu o sayı ama artık yokayy ben sizin kadar genç değilim anca yolumu buluyorum
Sinir bozucu attım say ama sen MS 'de bol diss ve sinir bozucu yiyeceksin alışayy ben sizin kadar genç değilim anca yolumu buluyorum
Arkamdan mııı konuşuluyoooo3-5 bildirimime Manş olunmasın deyip bakmaması?
Deme yahuu demek ki herkes bu oyun sayesinde epey disk ve sinir bozucu sahibi olmuş 😁Sinir bozucu attım say ama sen MS 'de bol diss ve sinir bozucu yiyeceksin alış
Profildeki sayaca işlemez
kız dur kendim bile alışamadım daha sade zeyno yaa tuhaf geliyo sanki bana denmiyomuş gibiKaç kere etiket ettik, bunun neresi arkadan konuşma@Tolstoyevski
Puanını beğenmeyenler dissi basarDeme yahuu demek ki herkes bu oyun sayesinde epey disk ve sinir bozucu sahibi olmuş 😁
Sonuçta bildirim geliyorDeme yahuu demek ki herkes bu oyun sayesinde epey disk ve sinir bozucu sahibi olmuş 😁
------
kız dur kendim bile alışamadım daha sade zeyno yaa tuhaf geliyo sanki bana denmiyomuş gibi
Yakasından tutup zorla getirttikHer türlü sobe
Üşeniyorum şimdilik, aaa galiba üzüm üzüme baka baka tembelleşiyorYakasından tutup zorla getirttikgit dizi etklnliğinde güncelle etiketi
Önemli ve eğlendiğim konularda etkinlikler de etiketim faal olsunda gerisi önemli değil şimdilik koklaya koklaya yolunu bulur bakarım diğerlerine artık
@Tolstoyevski Arı maya daki tembel çekirgemi yoksa 😄Tembel olan sensin ben değil. @The_Erinch bana Arı Maya diyor
Hep uyumak isteyen biri vardı. O evet@Tolstoyevski Arı maya daki tembel çekirgemi yoksa 😄
Önemli ve eğlendiğim konularda etkinlikler de etiketim faal olsunda gerisi önemli değil şimdilik koklaya koklaya yolunu bulur bakarım diğerlerine artık
Tembel olan sensin ben değil. @The_Erinch bana Arı Maya diyor
@Tolstoyevski Arı maya daki tembel çekirgemi yoksa 😄
Bu arada profiline bi arı maya yakışır o zaman 😎Tembel olan sensin ben değil. @The_Erinch bana Arı Maya diyor
Onu bir süre kullanmıştımBu arada profiline bi arı maya yakışır o zaman 😎
@12.Adam gerekeni söylesinAma aşk olsun ben öyle bir insan değil miyim 😱 :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?