Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Gelen @serhatt ise yapışır gitmez

Senin ev benim şatodan daha iyi
Ben bu manzarayı bırakıp gider miyim geldikten sonra.

@Dosi haklı kovsan da gitmem.
Yalının hanımı geliyor açılın.

------

Sjakjaja
@Tolstoyevski asrın hatasını yaptı
@Tolstoyevski de herkes gibi yaptığı hatanın bedelini ödeyecek.

Ben bu manzarayı bırakıp gider miyim geldikten sonra.

@Dosi haklı kovsan da gitmem.
Yalının hanımı geliyor açılın.
@Tolstoyevski şimdi o yalı kısmını anlattığına pişman olmuştur. Bide üstüne foto paylaştı
haklısın sende

------

Senin şatonun içinde neler var neler ama hiç yeme bizi az görmedik

Ki senin de İstanbul'da kiraladığın çok yalın var sırf kalmıyorsun diye mütevaziyim deme şimdi
Boşa övme @serhatt seçimini yaptı

@Tolstoyevski şimdi o yalı kısmını anlattığına pişman olmuştur. Bide üstüne foto paylaştı
haklısın sende
Gösterip gösterip vermezse o yalının önündeki denizde boğarım onu.
@Tolstoyevski Yalı cinayetlerine bir yenisi eklensin istemezsin bence. .ss
------

haklısın sende

------

Boşa övme @serhatt seçimini yaptı
Kurtuluşu yok artık.

@kerem e bunun bedeli ödetilecek hiç şüphen olmasın.

Ekli dosyayı görüntüle 105009
yi bana Onu parçalarsın sandım, hayatım falan dedin

@Tolstoyevski neden vermedim adresi
Herkes bütün yarışmacıları ve jüriyi bana örgütlüyor resmen, çok ayıp.
Güllü @serhatt paraları yiyeceği yetmiyormuş gibi zengin olduğu için bizden intikam da alacakmış.

Ama biz onun eski ve öz halini unutmadık, unutturmayacağız.

Reactions: serhatt and Dosi
2 günde parlaklarla yer bitirir o parayı
sırasını slamasına rağmen kutu açmaya devam edeceğim diyor. Bölüm başı para alıyorlar çünkü bazı isimler
@serhatt

Reactions: serhatt and kerem
sırasını slamasına rağmen kutu açmaya devam edeceğim diyor. Bölüm başı para alıyorlar çünkü bazı isimler
@serhatt
Çok fazla yarışma meraklısıysa gelsin MS'ye de alalım. Elenene kadar 'Güllü' modundan çıkmış olur hem.

Reactions: Dosi
Telefondan giriyorum çok zor.
MS'den daha az uğraştırıcı. Tek yapacağın yarışma sırası sana gelince şu kutuyu açmak istiyorum demen. 22 kutu sırayla açılacak ve arada gelen teklifi alırsan ona bile gerek kalmaz

Seni seyirci yapalım şimdilik ozaman. Arada bakarsın.

Evet arkadaşlar bugünki yarışacak isim @emreemreu kendisi ve @xdragxx aynı anda aktif oldukları zaman yarışma başlayacak. 17.00-17.30 arası.
@xdragxx o saatlerde daha yoksam siz başlayın. Kısa bir aktiflik olunmama durumum olabilir ama çok kaçırmam

@serhatt @Cervantes @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay
@BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @cehennet ve katılım göstermek isteyen herkes

Çekirdekleri hazırladık, bekliyoruz @12.Adam ile @emreemreu 'nun başını yakmak için

Reactions: 12.Adam and Dosi
Sen bu görseli paylaşmaya devam edersen başkanlıktan ayrılıp gideceğim.
Nasılsa çok param var.

------

@serhatt
Parlaklar bana para yediriyor ben onlara değil.
Bugün olamayacağım mesela, işim var.

Kolay gelsin @xdragxx

Burada olmaya çalışacağım. Ama @emreemreu yönlendirme yapılacak birine benzemiyor. Bu sebeple pek sohbet edilecek bir bölüm olmaz diye düşünüyorum.

Reactions: Dosi
Geldim ben

Emre geldiği an başlarız arkadaşlar
------

Kolay gelsin @xdragxx

Burada olmaya çalışacağım. Ama @emreemreu yönlendirme yapılacak birine benzemiyor. Bu sebeple pek sohbet edilecek bir bölüm olmaz diye düşünüyorum.
Biz kendi kendimize ederiz

Ay MS'nin kahrı ile hiç uğraşamam böyle kolay yoldan para kazandıran yarışmaların insanıyım ben.
En çok senin kutundaki parayı merak ediyorum. Bakalım bugün yarışsaydın ne olacaktı