Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Arada edin o zaman. Ben son 2-3 gündür sürekli özel mesajlarla ilgileniyordum. Kadroyu tamamlamak için anca biraz nefes aldım. :A
Bende bu konuda okadar aktif olunca etrafda ne oluyor bitiyor özellikle yarışma esnasında haberdar olmuyorum. Bildirimlere 1 gün sonra döner oldum. Ben ki normalde dakikasında bakan biriyim :A

Ben bu konuyu kaçırmışım, maşallah bu ne çene. :A

Jüri başkanımız 'Güllü @serhatt'ı tebrik ediyorum. Güle güle harcar artık, kalanını da IBAN numaramı vereceğim yatırır artık oraya. :Z

s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif
Sağol hayatım, IBAN ile iş yapmıyorum elden teslim ediyorum para isteyene. :A @Tolstoyevski nin de alacağı var ama adresini vermedi korkudan. :A @Dosi
------

@serhatt 'ı nasıl farketmezsin. Nerdeyse 3 gün adı başlıktaydı :A
Turkuazz vardı en son, @serhatt ne ara geldi farketmemişim bile. :A
Beni fark etmeyen de ne bileyim. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
Parçalayacağım zaten dur daha yeni başlıyoruz. :Z
------

Ben anlamam öyle şeylerden kolay kazanmadım bu parayı alın teri. :A Öyle internet yoluyla güvensiz bir şekilde riske atamam. :A @Dosi
Telefon almıştı ne bitcoin :A
------

Haklısın. Kaybeden Tols :A
Tamam tamam kanal ortağımda bulunuyor zaten gerekli adres bilgilerim o çıtlatır ve adağını yerine getirmiş olursun 2 siyah Iphone 12 Max ile :Z :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
Adresini vermezse kazanan ben olacağım yine. :Z @Tolstoyevski
------

Açık adres olsun, gelmişken bir boğaz havası da aldırırsın. :A
Kargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor arada :A

• İlginç
Reactions: serhatt and Dosi
Kargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor arada :A
Elden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen? :A

Ay sen yalıda mı oturuyorsun kalmalı geliyorum o zaman. :A İçecek köpeğin olsun. :Z @Dosi
------

Yalı dedin, @serhatt artık peşini bırakmaz. Geçmiş olsun :A
Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim. :A @Tolstoyevski

Elden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen? :A

Ay sen yalıda mı oturuyorsun kalmalı geliyorum o zaman. :A İçecek köpeğin olsun. :Z @Dosi
------

Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim. :A @Tolstoyevski
Kendinle karıştırma. Param çok olsada mütevazı yaşamayı seviyorum :A
@Dosi de şatoda kalıyor, mütevazi yaşıyorum dediğine bakma kendine şöyle bir şato aldı o orman yürüyüşleri hep şatonun etrafından aslında :A

shutterstock_699336349.jpg

------

Şato mato istemem yalı en güzeli. :Z @Dosi
Sjakjaja
@Tolstoyevski asrın hatasını yaptı :A
Ne diyelim, gelene git demeyiz ama çok da kal demeyiz :bilmem: :A

erbilginler-yalisi-q5EO.jpg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
@Dosi de şatoda kalıyor, mütevazi yaşıyorum dediğine bakma kendine şöyle bir şato aldı o orman yürüyüşleri hep şatonun etrafından aslında :A

shutterstock_699336349.jpg

------

Ne diyelim, gelene git demeyiz ama çok da kal demeyiz :bilmem: :A

erbilginler-yalisi-q5EO.jpg
Gelen @serhatt ise yapışır gitmez :A
Senin ev benim şatodan daha iyi :A

Gelen @serhatt ise yapışır gitmez :A
Senin ev benim şatodan daha iyi :A
Senin şatonun içinde neler var neler ama hiç yeme bizi az görmedik :A

Ki senin de İstanbul'da kiraladığın çok yalın var sırf kalmıyorsun diye mütevaziyim deme şimdi :bilmem: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi