Arada edin o zaman. Ben son 2-3 gündür sürekli özel mesajlarla ilgileniyordum. Kadroyu tamamlamak için anca biraz nefes aldım.Ne yarışmacısın ne seyirci. Etiket edip rahatsız etmek istemedik![]()
Arada edin o zaman. Ben son 2-3 gündür sürekli özel mesajlarla ilgileniyordum. Kadroyu tamamlamak için anca biraz nefes aldım.Ne yarışmacısın ne seyirci. Etiket edip rahatsız etmek istemedik![]()
Bende bu konuda okadar aktif olunca etrafda ne oluyor bitiyor özellikle yarışma esnasında haberdar olmuyorum. Bildirimlere 1 gün sonra döner oldum. Ben ki normalde dakikasında bakan biriyimArada edin o zaman. Ben son 2-3 gündür sürekli özel mesajlarla ilgileniyordum. Kadroyu tamamlamak için anca biraz nefes aldım.![]()
Sağol hayatım, IBAN ile iş yapmıyorum elden teslim ediyorum para isteyene.Ben bu konuyu kaçırmışım, maşallah bu ne çene.
Jüri başkanımız 'Güllü @serhatt'ı tebrik ediyorum. Güle güle harcar artık, kalanını da IBAN numaramı vereceğim yatırır artık oraya.
![]()
@serhatt 'ı nasıl farketmezsin. Nerdeyse 3 gün adı başlıktaydı![]()
Beni fark etmeyen de ne bileyim.Turkuazz vardı en son, @serhatt ne ara geldi farketmemişim bile.![]()
Onu parçalarsın sandım, hayatım falan dedinSağol hayatım, IBAN ile iş yapmıyorum elden teslim ediyorum para isteyene.@Tolstoyevski nin de alacağı var ama adresini vermedi korkudan.
@Dosi
------
Beni fark etmeyen de ne bileyim.![]()
Sağol hayatım, IBAN ile iş yapmıyorum elden teslim ediyorum para isteyene.@Tolstoyevski nin de alacağı var ama adresini vermedi korkudan.
@Dosi
------
Beni fark etmeyen de ne bileyim.![]()
Parçalayacağım zaten dur daha yeni başlıyoruz.
Ben anlamam öyle şeylerden kolay kazanmadım bu parayı alın teri.Bitcoin'den ödeme isterim ben, gizlilik takıntımdır malum![]()
Telefon almıştı ne bitcoinBitcoin'den ödeme isterim ben, gizlilik takıntımdır malum![]()
Haklısın. Kaybeden TolsParçalayacağım zaten dur daha yeni başlıyoruz.
------
Ben anlamam öyle şeylerden kolay kazanmadım bu parayı alın teri.Öyle internet yoluyla güvensiz bir şekilde riske atamam.
@Dosi
Parçalayacağım zaten dur daha yeni başlıyoruz.
------
Ben anlamam öyle şeylerden kolay kazanmadım bu parayı alın teri.Öyle internet yoluyla güvensiz bir şekilde riske atamam.
@Dosi
Tamam tamam kanal ortağımda bulunuyor zaten gerekli adres bilgilerim o çıtlatır ve adağını yerine getirmiş olursun 2 siyah Iphone 12 Max ileTelefon almıştı ne bitcoin
------
Haklısın. Kaybeden Tols![]()
Adresini vermezse kazanan ben olacağım yine.Telefon almıştı ne bitcoin
------
Haklısın. Kaybeden Tols![]()
Açık adres olsun, gelmişken bir boğaz havası da aldırırsın.Tamam tamam kanal ortağımda bulunuyor zaten gerekli adres bilgilerim o çıtlatır ve adağını yerine getirmiş olursun 2 siyah Iphone 12 Max ile![]()
![]()
Kargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor aradaAdresini vermezse kazanan ben olacağım yine.@Tolstoyevski
------
Açık adres olsun, gelmişken bir boğaz havası da aldırırsın.![]()
Yalı dedin, @serhatt artık peşini bırakmaz. Geçmiş olsunKargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor arada![]()
Elden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen?Kargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor arada![]()
Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim.Yalı dedin, @serhatt artık peşini bırakmaz. Geçmiş olsun![]()
Kendinle karıştırma. Param çok olsada mütevazı yaşamayı seviyorumKanalımız sağ olsun yatırımları böyle değerlendiriyoruz ama senin şatonun yanında benimkisi yine mütevazi bir konut![]()
@serhatt
SjakjajaElden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen?
Ay sen yalıda mı oturuyorsun kalmalı geliyorum o zaman.İçecek köpeğin olsun.
@Dosi
------
Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim.@Tolstoyevski
Elden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen?
Ay sen yalıda mı oturuyorsun kalmalı geliyorum o zaman.İçecek köpeğin olsun.
@Dosi
------
Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim.@Tolstoyevski
@Dosi de şatoda kalıyor, mütevazi yaşıyorum dediğine bakma kendine şöyle bir şato aldı o orman yürüyüşleri hep şatonun etrafından aslındaKendinle karıştırma. Param çok olsada mütevazı yaşamayı seviyorum![]()
Şato mato istemem yalı en güzeli.@Dosi
Ne diyelim, gelene git demeyiz ama çok da kal demeyiz
Senin şatonun içinde neler var neler ama hiç yeme bizi az görmedik