Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

@Dosi de şatoda kalıyor, mütevazi yaşıyorum dediğine bakma kendine şöyle bir şato aldı o orman yürüyüşleri hep şatonun etrafından aslında :A

shutterstock_699336349.jpg

------

Ne diyelim, gelene git demeyiz ama çok da kal demeyiz :bilmem: :A

erbilginler-yalisi-q5EO.jpg
Gelen @serhatt ise yapışır gitmez :A
Senin ev benim şatodan daha iyi :A
Ben bu manzarayı bırakıp gider miyim geldikten sonra. :A

@Dosi haklı kovsan da gitmem. :A Yalının hanımı geliyor açılın. :A
------

Sjakjaja
@Tolstoyevski asrın hatasını yaptı :A
@Tolstoyevski de herkes gibi yaptığı hatanın bedelini ödeyecek. :A

Ben bu manzarayı bırakıp gider miyim geldikten sonra. :A

@Dosi haklı kovsan da gitmem. :A Yalının hanımı geliyor açılın. :A
@Tolstoyevski şimdi o yalı kısmını anlattığına pişman olmuştur. Bide üstüne foto paylaştı :A haklısın sende :A
------

Senin şatonun içinde neler var neler ama hiç yeme bizi az görmedik :A

Ki senin de İstanbul'da kiraladığın çok yalın var sırf kalmıyorsun diye mütevaziyim deme şimdi :bilmem: :A
Boşa övme @serhatt seçimini yaptı :A

@Tolstoyevski şimdi o yalı kısmını anlattığına pişman olmuştur. Bide üstüne foto paylaştı :A haklısın sende :A
Gösterip gösterip vermezse o yalının önündeki denizde boğarım onu. :A @Tolstoyevski Yalı cinayetlerine bir yenisi eklensin istemezsin bence. .ss
------

------

Boşa övme @serhatt seçimini yaptı :A
Kurtuluşu yok artık. :A

@kerem e bunun bedeli ödetilecek hiç şüphen olmasın. :A

Ekli dosyayı görüntüle 105009
yi bana Onu parçalarsın sandım, hayatım falan dedin :A
@Tolstoyevski neden vermedim adresi :A
Herkes bütün yarışmacıları ve jüriyi bana örgütlüyor resmen, çok ayıp. :A Güllü @serhatt paraları yiyeceği yetmiyormuş gibi zengin olduğu için bizden intikam da alacakmış. :A

Ama biz onun eski ve öz halini unutmadık, unutturmayacağız. :Z

s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Herkes bütün yarışmacıları ve jüriyi bana örgütlüyor resmen, çok ayıp. :A Güllü @serhatt paraları yiyeceği yetmiyormuş gibi zengin olduğu için bizden intikam da alacakmış. :A

2 günde parlaklarla yer bitirir o parayı :A sırasını slamasına rağmen kutu açmaya devam edeceğim diyor. Bölüm başı para alıyorlar çünkü bazı isimler :A @serhatt

• Güldürdün
Reactions: serhatt and kerem
Telefondan giriyorum çok zor. :(
MS'den daha az uğraştırıcı. Tek yapacağın yarışma sırası sana gelince şu kutuyu açmak istiyorum demen. 22 kutu sırayla açılacak ve arada gelen teklifi alırsan ona bile gerek kalmaz :A
Seni seyirci yapalım şimdilik ozaman. Arada bakarsın.

Evet arkadaşlar bugünki yarışacak isim @emreemreu kendisi ve @xdragxx aynı anda aktif oldukları zaman yarışma başlayacak. 17.00-17.30 arası.
@xdragxx o saatlerde daha yoksam siz başlayın. Kısa bir aktiflik olunmama durumum olabilir ama çok kaçırmam :A
@serhatt @Cervantes @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay
@BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @cehennet ve katılım göstermek isteyen herkes

Evet arkadaşlar bugünki yarışacak isim @emreemreu kendisi ve @xdragxx aynı anda aktif oldukları zaman yarışma başlayacak. 17.00-17.30 arası.
@xdragxx o saatlerde daha yoksam siz başlayın. Kısa bir aktiflik olunmama durumum olabilir ama çok kaçırmam :A
@serhatt @Cervantes @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay
@BARON男爵 @AteşBöceği
Çekirdekleri hazırladık, bekliyoruz @12.Adam ile @emreemreu 'nun başını yakmak için :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Sen bu görseli paylaşmaya devam edersen başkanlıktan ayrılıp gideceğim. :A Nasılsa çok param var. :Z
------

2 günde parlaklarla yer bitirir o parayı :A sırasını slamasına rağmen kutu açmaya devam edeceğim diyor. Bölüm başı para alıyorlar çünkü bazı isimler :A @serhatt
Parlaklar bana para yediriyor ben onlara değil. :A Bugün olamayacağım mesela, işim var. :A

@BARON男爵 @AteşBöceği

Kolay gelsin @xdragxx :D
Burada olmaya çalışacağım. Ama @emreemreu yönlendirme yapılacak birine benzemiyor. Bu sebeple pek sohbet edilecek bir bölüm olmaz diye düşünüyorum.:A

• Harika
Reactions: Dosi
Geldim ben :A
Emre geldiği an başlarız arkadaşlar :A
------

Kolay gelsin @xdragxx :D
Burada olmaya çalışacağım. Ama @emreemreu yönlendirme yapılacak birine benzemiyor. Bu sebeple pek sohbet edilecek bir bölüm olmaz diye düşünüyorum.:A
Biz kendi kendimize ederiz :A
Ay MS'nin kahrı ile hiç uğraşamam böyle kolay yoldan para kazandıran yarışmaların insanıyım ben. :A
En çok senin kutundaki parayı merak ediyorum. Bakalım bugün yarışsaydın ne olacaktı :A