Arada edin o zaman. Ben son 2-3 gündür sürekli özel mesajlarla ilgileniyordum. Kadroyu tamamlamak için anca biraz nefes aldım.Ne yarışmacısın ne seyirci. Etiket edip rahatsız etmek istemedik
Arada edin o zaman. Ben son 2-3 gündür sürekli özel mesajlarla ilgileniyordum. Kadroyu tamamlamak için anca biraz nefes aldım.Ne yarışmacısın ne seyirci. Etiket edip rahatsız etmek istemedik
Bende bu konuda okadar aktif olunca etrafda ne oluyor bitiyor özellikle yarışma esnasında haberdar olmuyorum. Bildirimlere 1 gün sonra döner oldum. Ben ki normalde dakikasında bakan biriyimArada edin o zaman. Ben son 2-3 gündür sürekli özel mesajlarla ilgileniyordum. Kadroyu tamamlamak için anca biraz nefes aldım.
Sağol hayatım, IBAN ile iş yapmıyorum elden teslim ediyorum para isteyene. @Tolstoyevski nin de alacağı var ama adresini vermedi korkudan. @DosiBen bu konuyu kaçırmışım, maşallah bu ne çene.
Jüri başkanımız 'Güllü @serhatt'ı tebrik ediyorum. Güle güle harcar artık, kalanını da IBAN numaramı vereceğim yatırır artık oraya.
@serhatt 'ı nasıl farketmezsin. Nerdeyse 3 gün adı başlıktaydı
Beni fark etmeyen de ne bileyim.Turkuazz vardı en son, @serhatt ne ara geldi farketmemişim bile.
Onu parçalarsın sandım, hayatım falan dedinSağol hayatım, IBAN ile iş yapmıyorum elden teslim ediyorum para isteyene. @Tolstoyevski nin de alacağı var ama adresini vermedi korkudan. @Dosi
------
Beni fark etmeyen de ne bileyim.
Resmen @serhatt 'a hakaret bu Çarşambadan bugün öğleden sonraya kadar adı başlıktaydı
Vallahi de billahi de farketmedim, 'Güllü @serhatt' yazsaydınız keşke. O zaman anında fırlardım konuya.
@kerem e bunun bedeli ödetilecek hiç şüphen olmasın.Seni ona teslim ediyorum. Seni parçalar umarım koskoca Zey TV 🍒 rengi dikkat çeker
Sağol hayatım, IBAN ile iş yapmıyorum elden teslim ediyorum para isteyene. @Tolstoyevski nin de alacağı var ama adresini vermedi korkudan. @Dosi
------
Beni fark etmeyen de ne bileyim.
Onu parçalarsın sandım, hayatım falan dedin
@Tolstoyevski neden vermedim adresi
Parçalayacağım zaten dur daha yeni başlıyoruz.Onu parçalarsın sandım, hayatım falan dedin
@Tolstoyevski neden vermedim adresi
Ben anlamam öyle şeylerden kolay kazanmadım bu parayı alın teri. Öyle internet yoluyla güvensiz bir şekilde riske atamam. @DosiBitcoin'den ödeme isterim ben, gizlilik takıntımdır malum
Telefon almıştı ne bitcoinBitcoin'den ödeme isterim ben, gizlilik takıntımdır malum
Haklısın. Kaybeden TolsParçalayacağım zaten dur daha yeni başlıyoruz.
------
Ben anlamam öyle şeylerden kolay kazanmadım bu parayı alın teri. Öyle internet yoluyla güvensiz bir şekilde riske atamam. @Dosi
Parçalayacağım zaten dur daha yeni başlıyoruz.
------
Ben anlamam öyle şeylerden kolay kazanmadım bu parayı alın teri. Öyle internet yoluyla güvensiz bir şekilde riske atamam. @Dosi
Tamam tamam kanal ortağımda bulunuyor zaten gerekli adres bilgilerim o çıtlatır ve adağını yerine getirmiş olursun 2 siyah Iphone 12 Max ileTelefon almıştı ne bitcoin
------
Haklısın. Kaybeden Tols
Adresini vermezse kazanan ben olacağım yine. @TolstoyevskiTelefon almıştı ne bitcoin
------
Haklısın. Kaybeden Tols
Açık adres olsun, gelmişken bir boğaz havası da aldırırsın.Tamam tamam kanal ortağımda bulunuyor zaten gerekli adres bilgilerim o çıtlatır ve adağını yerine getirmiş olursun 2 siyah Iphone 12 Max ile
Kargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor aradaAdresini vermezse kazanan ben olacağım yine. @Tolstoyevski
------
Açık adres olsun, gelmişken bir boğaz havası da aldırırsın.
Yalı dedin, @serhatt artık peşini bırakmaz. Geçmiş olsunKargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor arada
Elden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen?Kargoyla göndermeyecek miydin 😱 Ohoo demek gelmişken bi soğuk içeceğimizi de içersin boğaz manzaralı yalımızda ama gelmişken içecekleri de sen al bari dolapta kalmamış olabiliyor arada
Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim. @TolstoyevskiYalı dedin, @serhatt artık peşini bırakmaz. Geçmiş olsun
Kendinle karıştırma. Param çok olsada mütevazı yaşamayı seviyorumKanalımız sağ olsun yatırımları böyle değerlendiriyoruz ama senin şatonun yanında benimkisi yine mütevazi bir konut @serhatt
SjakjajaElden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen?
Ay sen yalıda mı oturuyorsun kalmalı geliyorum o zaman. İçecek köpeğin olsun. @Dosi
------
Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim. @Tolstoyevski
Elden diyorum be adam beni dinlemiyor musun sen?
Ay sen yalıda mı oturuyorsun kalmalı geliyorum o zaman. İçecek köpeğin olsun. @Dosi
------
Ay resmen ciğerimi biliyor bu kız benim. @Tolstoyevski
@Dosi de şatoda kalıyor, mütevazi yaşıyorum dediğine bakma kendine şöyle bir şato aldı o orman yürüyüşleri hep şatonun etrafından aslındaKendinle karıştırma. Param çok olsada mütevazı yaşamayı seviyorum
Şato mato istemem yalı en güzeli. @Dosi
Ne diyelim, gelene git demeyiz ama çok da kal demeyizSjakjaja
@Tolstoyevski asrın hatasını yaptı
Senin şatonun içinde neler var neler ama hiç yeme bizi az görmedikGelen @serhatt ise yapışır gitmez
Senin ev benim şatodan daha iyi