@2018'de @Dosi hak verdi ortalığı karıştıramazsınBak bu kanalda sana gösterilen muamele belli oysa eTV'de ne kadar özgür olursun.
@2018'de @Dosi hak verdi ortalığı karıştıramazsınBak bu kanalda sana gösterilen muamele belli oysa eTV'de ne kadar özgür olursun.
MS'yle reytinglerin tavan yapacağı bir dönemden bahsediyoruz fazla yüksekten atma istersen.Senin kanala geçerse reytinglerde %40 civari azalma olur. Tek bir yorum dahi yazmam ama @xdragxx özgür diyemeyeceğim çünkü 10 senelik sözleşme var
O kanalda sığıntı muamelesi görmeyi kendine yedirebiliyorsan OK@2018'de @Dosi hak verdi ortalığı karıştıramazsın
MS'yle reytinglerin tavan yapacağı bir dönemden bahsediyoruz fazla yüksekten atma istersen.
O kanalda sığıntı muamelesi görmeyi kendine yedirebiliyorsan OK
Yüksekten atan sensin yılların programı ve özlenen MS tavan yapsın tabiki ama bizim program gördüğün gibi tavanı delmişMS'yle reytinglerin tavan yapacağı bir dönemden bahsediyoruz fazla yüksekten atma istersen.
O kanalda sığıntı muamelesi görmeyi kendine yedirebiliyorsan OK
Daha cumartesi de yarışmacı olacağının farkında değilsin galiba
Aynen kendi rakip oluyor Yoksa biz kimseyi rakip olarak görmüyoruzYüksekten atan sensin yılların programı ve özlenen MS tavan yapsın tabiki ama bizim program gördüğün gibi tavanı delmiş
Daha yeni duyuru yapıyoruz gelip ezmek vs vs laflarAynen kendi rakip oluyor Yoksa biz kimseyi rakip olarak görmüyoruz
Öyle amacımız sadece eğlenmek ve eğlendirmekDaha yeni duyuru yapıyoruz gelip ezmek vs vs laflar
Biz keyfimize bakalım. Güzel keyifli bölümler çektik. Yorucu ama değiyor.
Bu ara evdeydim iyi oldu aslında benim için
Kanal sloganım buydu:Öyle amacımız sadece eğlenmek ve eğlendirmek
Çerezlik konular yapardım hep ve yapmayada devam ediyorum.kanalımızda amacımız en çok izlenen değil en kaliteli, öğretici ve eğlendiren programlar sunmak olacaktır.
Ben de 2-3 ayrı bölümü toplu olarak tek konuda birleştirip açsam tavanı delerim adil bir kıyaslama değil.Yüksekten atan sensin yılların programı ve özlenen MS tavan yapsın tabiki ama bizim program gördüğün gibi tavanı delmiş
Ben mi yarışıyorum. 😱
Daha cumartesi de yarışmacı olacağının farkında değilsin galiba
Peki senin Ms'yi okey konusu ile kıyaslaman adil miydi? içinde bir kaç yorum olunacak sadece başka platformda oyun oynanacak bir konu ileBen de 2-3 ayrı bölümü toplu olarak tek konuda birleştirip açsam tavanı delerim adil bir kıyaslama değil.
Ben mi yarışıyorum. 😱
Olay tamami ile biz daha program duyurusundayken sizin kanalı ezeceğiz demesi ile başladı
Bugün formdasınOlay tamami ile biz daha program duyurusundayken sizin kanalı ezeceğiz demesi ile başladı
Bende tamam ez, biz keyfimize bakacağız dedim ve öyle yapıyoruz
Lafımı esirgemediğim için mi? aslında genelde böyleyimBugün formdasın
İster inan ister inanma.Aynen olmaz inandım şu an.
------
Ecünnü Takımı formatımız var madem böyle bir şey yapmak istiyorsan bekleriz.
Yeni bir şey değil ki bu VMYM her zaman haftalık olarak açılan bir yarışma Zaten diğer cevapları @Dosi vermişBen de 2-3 ayrı bölümü toplu olarak tek konuda birleştirip açsam tavanı delerim adil bir kıyaslama değil.
Ben mi yarışıyorum. 😱
Bunu diyenler köfte gibi kızarıp biber gibi patlasın diyorum.Cumartesi kutu açan olursun artık yarışmada ismin çıkmazsa yarın kurayı çekerim kimin çıkacağını.
Bu arada günlerdir yarışmamıza çamur atılmakta bu mesaja ışınla ve dikkatli oku. Süreç nasıl işliyor görürsün
------
Al bendende okadar. Ben her gün öyleyim
Bu kısmı bilmiyordum. @Aserat ile öğrenmiş oldum . Zaten format sahibi sensin ve kararları veren sensin, ben sadece fikir alış verişi yapıyorum. Bu cevaptan sonrada susmasını bilmeliYeni bir şey değil ki bu VMYM her zaman haftalık olarak açılan bir yarışma Zaten diğer cevapları @Dosi vermiş
Tüm iddialı çürüyüp yolumuza bakıyoruz sana @serhatt 'ın 2 numaralı kutusunu teslim ederiz. Bakalım onun şansı sana geçecek miBunu diyenler köfte gibi kızarıp biber gibi patlasın diyorum.
Olur
Bu kısmı bilmiyordum. @Aserat ile öğrenmiş oldum . Zaten format sahibi sensin ve kararları veren sensin, ben sadece fikir alış verişi yapıyorum. Bu cevaptan sonrada susmasını bilmeli
------
Tüm iddialı çürüyüp yolumuza bakıyoruz sana @serhatt 'ın 2 numaralı kutusunu teslim ederiz. Bakalım onun şansı sana geçecek mi