Yarışmalar evet çok daha ilgi görüyor. Ya aynı format senede 1 olacak ya da farklı formatlar sık sık olacak. Başka türlü sıkılgan milletForum sanat düşmanı maalesef herkes yarışma delisi
Yarışmalar evet çok daha ilgi görüyor. Ya aynı format senede 1 olacak ya da farklı formatlar sık sık olacak. Başka türlü sıkılgan milletForum sanat düşmanı maalesef herkes yarışma delisi
Senin onu uğrattığın hezimetten sonra tutuşmasa şaşardım.@Aserat 'ın paçaları tutuşur şimdi
Almazsanız batacak zaten.Aserat'i de kanala alırız çok şansını zorlamasın
Biz acırız ya öyle ortada bırakmayızAlmazsanız batacak zaten.
Geç kaldın bunca etkinliğin yoğunluğunda kim uğraşacak.Yeni sezonu düşünmedim değil forumdan basıp gitmezseniz neden olmasın.
Aman merhamet edilecek başka adam mı kalmadı. Boşver sürünsün. .ssBiz acırız ya öyle ortada bırakmayız
Sizin ihanet ürünü kanalınıza kalmadık eTV her zamanki gibi marka değeriyle yola devam ediyor.Aserat'i de kanala alırız çok şansını zorlamasın
Sen ve Emre'nin yanına yeni birini bulabilirsem bir başlatırım hepiniz bağımlısı olursunuz.Geç kaldın bunca etkinliğin yoğunluğunda kim uğraşacak.
------
Aman merhamet edilecek başka adam mı kalmadı. Boşver sürünsün. .ss
Hee zor bulursun, geçen seneki fiyaskodan sonra hiç işim olmaz zaten zevksizler sürüsü.Sizin ihanet ürünü kanalınıza kalmadık eTV her zamanki gibi marka değeriyle yola devam ediyor.
Sen ve Emre'nin yanına yeni birini bulabilirsem bir başlatırım hepiniz bağımlısı olursunuz.
Sen parlak takımı yaptığın saatte çıtır takımı yaparız biz de hodri meydanSizin ihanet ürünü kanalınıza kalmadık eTV her zamanki gibi marka değeriyle yola devam ediyor.
Sen ve Emre'nin yanına yeni birini bulabilirsem bir başlatırım hepiniz bağımlısı olursunuz.
Aynen olmaz inandım şu an.Hee zor bulursun, geçen seneki fiyaskodan sonra hiç işim olmaz zaten zevksizler sürüsü.
Ecünnü Takımı formatımız var madem böyle bir şey yapmak istiyorsan bekleriz.Sen parlak takımı yaptığın saatte çıtır takımı yaparız biz de hodri meydan
Benim kanalım adına niye konuşuyorsun o işlere ben ve @Tolstoyevski bakıyoruzAserat'i de kanala alırız çok şansını zorlamasın
Bu yarışma sonrası artık benim de söz hakkım var bence mosi milletin içinde ayıp ediyon. Ne yani illa Acunnnn gibi kendi kanalımı mı açayım bunu mu istiyorsun anlamadım....Benim kanalım adına niye konuşuyorsun o işlere ben ve @Tolstoyevski bakıyoruz
Aserat'ı kapıdan içeri almayız
En son Sherlock'a ufak bir hisse vermiştik ama onunla yolları ayırdık. Senin içinde birşeyler var aklımda ama önce kanal ortağım ile konuşmam gerekiyorBu yarışma sonrası artık benim de söz hakkım var bence mosi milletin içinde ayıp ediyon. Ne yani illa Acunnnn gibi kendi kanalımı mı açayım bunu mu istiyorsun anlamadım....
Vayy beee. Haftanın 9 saati çalış üstüne yeni formatlar düşün kınışmım gerek de Üstüne kanalın da fikir babalarından biriyim kalbim kırıldı...En son Sherlock'a ufak bir hisse vermiştik ama onunla yolları ayırdık. Senin içinde birşeyler var aklımda ama önce kanal ortağım ile konuşmam gerekiyor
Sana Cevapsız Sorular zamanı hisse verdiğimi hatırlıyorum hayal meyal ama isyanında haklısınVayy beee. Haftanın 9 saati çalış üstüne yeni formatlar düşün kınışmım gerek de Üstüne kanalın da fikir babalarından biriyim kalbim kırıldı...
Bak bu kanalda sana gösterilen muamele belli oysa eTV'de ne kadar özgür olursun.Vayy beee. Haftanın 9 saati çalış üstüne yeni formatlar düşün kınışmım gerek de Üstüne kanalın da fikir babalarından biriyim kalbim kırıldı...
Senin kanala geçerse reytinglerde %40 civari azalma olur. Tek bir yorum dahi yazmam ama @xdragxx özgür diyemeyeceğim çünkü 10 senelik sözleşme varBak bu kanalda sana gösterilen muamele belli oysa eTV'de ne kadar özgür olursun.