Yok ben atmam güzel para bakBana çok büyük kazık attın 200.000 açtın...
Yok ben atmam güzel para bakBana çok büyük kazık attın 200.000 açtın...
Yarışmada yarışmacı haricinde kutu açan kişilerin düşük para açması daha iyi ama işte Sana bir ara anlatırız yarışmayıYok ben atmam güzel para bak
Yakmışım başınıİşte güzel para Yarışmacı için kötü ama
Ben parasız kalmam biliyorsun. Kazanırım bir şekilde.Biraz kenara at. Sonra yine ortada parasız pulsuz kalma
Bak paran hemen teslim oldu
Bişeyde anlamadımda anladığım kadarıyla kardeşimYarışmada yarışmacı haricinde kutu açan kişilerin düşük para açması daha iyi ama işte Sana bir ara anlatırız yarışmayı
Anlatırıııız Yarışmacı ol da biBişeyde anlamadımda anladığım kadarıyla kardeşim
Müsait olursam olurum yarışmacı kardeşimAnlatırıııız Yarışmacı ol da bi
Yarışan için kötü.Yok ben atmam güzel para bak
Evet kötüymüş yarışmacı olursam anlarım belk iYarışan için kötü.
Olabilir rekor hiç hatırlamıyorum programların bu denli olduğunu Zey TV 🍒 farkı
100 sayfa oldu @Dosi Daha cumartesi yarıştırmadan Bu bir rekor olmalı... Macun gör burayı belki Tv 8.5'ta averaj bir program verirsin bize
Ben de bakındım ama yok gibi hala 11 ziyaretçi varOlabilir rekor hiç hatırlamıyorum programların bu denli olduğunu Zey TV 🍒 farkı
Saklı maklı yok bilmeliyimBen de bakındım ama yok gibi hala 11 ziyaretçi var
Aklımda çok çılgın fikirler var ama onlar artık sonbahara Birini dedim zaten öbürü de bende saklı
Tamam anlatırımSaklı maklı yok bilmeliyim
Öyle hemen tüketme. Bu program sonrası iyice dinlen
@Aserat kanalımdan dizini alarak asrın hatasını yaptıTamam anlatırım
100 sayfa oldu @Dosi Daha cumartesi yarıştırmadan Bu bir rekor olmalı... Macun gör burayı belki Tv 8.5'ta averaj bir program verirsin bize
Böyle olmasının yarı sebebi benim, bana da bir iş verirsiniz artık kanalda. Böyle işe yarar birini elinizden kaçırmak istemezsiniz. .ssBen de bakındım ama yok gibi hala 11 ziyaretçi var
Aklımda çok çılgın fikirler var ama onlar artık sonbahara Birini dedim zaten öbürü de bende saklı
Dizi de 3 bölüm sürdü...@Aserat kanalımdan dizini alarak asrın hatasını yaptı
Sonucunda seni programlar olarak kanalımıza 10 seneliğine aldık sağlam sözleşme ile
Sana yeterli ilgiyi sunmadı. Onun hatası...Dizi de 3 bölüm sürdü...
Forum sanat düşmanı maalesef herkes yarışma delisiSana yeterli ilgiyi sunmadı. Onun hatası...
Hayır sen eTV'nin yüzüsün. Parlak Takımı dönemini ne çabuk unuttun.Böyle olmasının yarı sebebi benim, bana da bir iş verirsiniz artık kanalda. Böyle işe yarar birini elinizden kaçırmak istemezsiniz. .ss