Yok ben atmam güzel para bakBana çok büyük kazık attın 200.000 açtın...
Yok ben atmam güzel para bakBana çok büyük kazık attın 200.000 açtın...
Yarışmada yarışmacı haricinde kutu açan kişilerin düşük para açması daha iyi ama işteYok ben atmam güzel para bak
Yakmışım başınıİşte güzel paraYarışmacı için kötü ama
![]()
Ben parasız kalmam biliyorsun.Biraz kenara at. Sonra yine ortada parasız pulsuz kalma
Bak paran hemen teslim oldu
Bişeyde anlamadımda anladığım kadarıyla kardeşimYarışmada yarışmacı haricinde kutu açan kişilerin düşük para açması daha iyi ama işteSana bir ara anlatırız yarışmayı
![]()
AnlatırıııızBişeyde anlamadımda anladığım kadarıyla kardeşim
Müsait olursam olurum yarışmacı kardeşimAnlatırıııızYarışmacı ol da bi
![]()
Yarışan için kötü.Yok ben atmam güzel para bak
Evet kötüymüş yarışmacı olursam anlarım belk iYarışan için kötü.![]()
Olabilir rekor hiç hatırlamıyorum programların bu denli olduğunu
100 sayfa oldu @DosiDaha cumartesi yarıştırmadan
Bu bir rekor olmalı... Macun gör burayı belki Tv 8.5'ta averaj bir program verirsin bize
![]()
Ben de bakındım ama yok gibi hala 11 ziyaretçi varOlabilir rekor hiç hatırlamıyorum programların bu denli olduğunuZey TV 🍒 farkı
![]()
Saklı maklı yok bilmeliyimBen de bakındım ama yok gibi hala 11 ziyaretçi var
Aklımda çok çılgın fikirler var ama onlar artık sonbaharaBirini dedim zaten öbürü de bende saklı
![]()
Tamam anlatırımSaklı maklı yok bilmeliyim![]()
Öyle hemen tüketme. Bu program sonrası iyice dinlen![]()
@Aserat kanalımdan dizini alarak asrın hatasını yaptıTamam anlatırım![]()
100 sayfa oldu @DosiDaha cumartesi yarıştırmadan
Bu bir rekor olmalı... Macun gör burayı belki Tv 8.5'ta averaj bir program verirsin bize
![]()
Böyle olmasının yarı sebebi benim, bana da bir iş verirsiniz artık kanalda.Ben de bakındım ama yok gibi hala 11 ziyaretçi var
Aklımda çok çılgın fikirler var ama onlar artık sonbaharaBirini dedim zaten öbürü de bende saklı
![]()
Dizi de 3 bölüm sürdü...@Aserat kanalımdan dizini alarak asrın hatasını yaptı
Sonucunda seni programlar olarak kanalımıza 10 seneliğine aldık sağlam sözleşme ile![]()
Sana yeterli ilgiyi sunmadı. Onun hatası...Dizi de 3 bölüm sürdü...
Forum sanat düşmanı maalesef herkes yarışma delisiSana yeterli ilgiyi sunmadı. Onun hatası...
Hayır sen eTV'nin yüzüsün.Böyle olmasının yarı sebebi benim, bana da bir iş verirsiniz artık kanalda.Böyle işe yarar birini elinizden kaçırmak istemezsiniz. .ss