Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
MS'yle reytinglerin tavan yapacağı bir dönemden bahsediyoruz fazla yüksekten atma istersen. :A

O kanalda sığıntı muamelesi görmeyi kendine yedirebiliyorsan OK :A
Yüksekten atan sensin :A yılların programı ve özlenen MS tavan yapsın tabiki ama bizim program gördüğün gibi tavanı delmiş :F

Daha cumartesi de yarışmacı olacağının farkında değilsin galiba :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Öyle amacımız sadece eğlenmek ve eğlendirmek :A
Kanal sloganım buydu:
kanalımızda amacımız en çok izlenen değil en kaliteli, öğretici ve eğlendiren programlar sunmak olacaktır.
Çerezlik konular yapardım hep ve yapmayada devam ediyorum.
Öğretici programlarımız bu ara azaldı ama :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben de 2-3 ayrı bölümü toplu olarak tek konuda birleştirip açsam tavanı delerim adil bir kıyaslama değil. :A

Ben mi yarışıyorum. 😱
Peki senin Ms'yi okey konusu ile kıyaslaman adil miydi? :A içinde bir kaç yorum olunacak sadece başka platformda oyun oynanacak bir konu ile :A
Bu arada sadece @Turkuazz yarıştığında 1000 mesaj olmuştu artı 12bin hit. Tek bir isim olmasıda yeterli. @serhatt 'ı ayrı açsak aynı bir okadar bi konumuz daha olacaktı yani yine 1000 mesaj ve aynı oranda hit:A haftalık 3 tane konumuz enlerde üstte olacağına, 1 tane olsun yeter. Diğer forumdaki farklı konuların önüne engel olmayalım.

Hayır Cumartesi kimin yarışacağı belli değil. @xdragxx daha cumarteside bu reytingin katlanacağını belirtmek istiyor. Yarın kurayı çeker açıklarım :A

Anticipation Popcorn GIF

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Cumartesi kutu açan olursun artık yarışmada ismin çıkmazsa :A yarın kurayı çekerim kimin çıkacağını.
Bu arada günlerdir yarışmamıza çamur atılmakta :A bu mesaja ışınla ve dikkatli oku. Süreç nasıl işliyor görürsün :A

------

Al bendende okadar. Ben her gün öyleyim :F
Bunu diyenler köfte gibi kızarıp biber gibi patlasın diyorum. :A

Olur :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yeni bir şey değil ki bu :A VMYM her zaman haftalık olarak açılan bir yarışma :A Zaten diğer cevapları @Dosi vermiş :A
Bu kısmı bilmiyordum. @Aserat ile öğrenmiş oldum :A. Zaten format sahibi sensin ve kararları veren sensin, ben sadece fikir alış verişi yapıyorum. Bu cevaptan sonrada susmasını bilmeli :A
------

Bunu diyenler köfte gibi kızarıp biber gibi patlasın diyorum. :A

Olur :Z
Tüm iddialı çürüyüp yolumuza bakıyoruz :A sana @serhatt 'ın 2 numaralı kutusunu teslim ederiz. Bakalım onun şansı sana geçecek mi :A

Bu kısmı bilmiyordum. @Aserat ile öğrenmiş oldum :A. Zaten format sahibi sensin ve kararları veren sensin, ben sadece fikir alış verişi yapıyorum. Bu cevaptan sonrada susmasını bilmeli :A
------

Tüm iddialı çürüyüp yolumuza bakıyoruz :A sana @serhatt 'ın 2 numaralı kutusunu teslim ederiz. Bakalım onun şansı sana geçecek mi :A

• İlginç
Reactions: Dosi