13.09 son ama sizin için cumartesi ve ya pazar 2-3 saat ayırırım yarışmak isityorum o kadar strateji yaptımNe zaman bitiyor
------
4 dakka önce çıkmış şansına
13.09 son ama sizin için cumartesi ve ya pazar 2-3 saat ayırırım yarışmak isityorum o kadar strateji yaptımNe zaman bitiyor
------
4 dakka önce çıkmış şansına
@MEnes hakkında biliyorsan diyemezsin tabiki unuttum onu @AteşBöceği sen de diyebilirsinNeyi soracaksın? 3 tane kutuya hakimim. Kimde ne var bilmiyorum. Kura çekilince hızlıca bakıp çıktım @xdragxx
Aç bence seni üzmez.O halde bekletelim @MEnes burada mı
Maalesef öyle değilim...Seni hiç bilmiyorum ama parlak geziyorsan biraz sen de parlak olmalısın
Bu hafta mı haftaya mı13.09 son ama sizin için cumartesi ve ya pazar 2-3 saat ayırırım yarışmak isityorum o kadar strateji yaptım
Ya mavi deyip kırmızı çıkarsa
Şu tartışma yüzünden takibin 0'a düştü kızıyorum amaYa mavi deyip kırmızı çıkarsa
MEnes genelde yakıyor ama bilemedim. Sarı da olabilir
@Cervantes dönmüş güzel açalım o haldeAç bence seni üzmez.
Sarı kalmadıYa mavi deyip kırmızı çıkarsa
MEnes genelde yakıyor ama bilemedim. Sarı da olabilir
Son kararın mı?
Evet son kararım artık açalımSon kararın mı?
haftaya olsun daha çok müsait olurumBu hafta mı haftaya mı
@MEnes kutusunda sadece 1 TL vardıEvet son kararım artık açalım
Şu tartışma yüzünden takibin 0'a düştü kızıyorum ama
Sarı kalmadı diye kaç kez etiketledim...
Ozaman mavidir ama ben bundan sonra bakacağım değerlere. Böyle zormuş mavi hissediyorum
O zaman son yarışmacımız olacaksın yüksek ihtimal @Dosihaftaya olsun daha çok müsait olurum
Herkes haftaya diyorO zaman son yarışmacımız olacaksın yüksek ihtimal @Dosi
500k ile bitirmek güzel olurO zaman son yarışmacımız olacaksın yüksek ihtimal @Dosi
Ateşböceği de haftaya dedi başka diyen var mıHerkes haftaya diyor
Son kararın mı forumda yok görüşünü alamıyoruz@MasacRE konusunda biraz olumlu hissediyorum en azından 500 bin açmaz bence
özgür'ü de sanki ozamana alacaktık ve maskeli ama olmadı maskeli bu hafta olsunAteşböceği de haftaya dedi başka diyen var mı