13.09 son ama sizin için cumartesi ve ya pazar 2-3 saat ayırırım yarışmak isityorum o kadar strateji yaptımNe zaman bitiyor
------
4 dakka önce çıkmış şansına![]()
13.09 son ama sizin için cumartesi ve ya pazar 2-3 saat ayırırım yarışmak isityorum o kadar strateji yaptımNe zaman bitiyor
------
4 dakka önce çıkmış şansına![]()
@MEnes hakkında biliyorsan diyemezsin tabiki unuttum onuNeyi soracaksın?3 tane kutuya hakimim. Kimde ne var bilmiyorum. Kura çekilince hızlıca bakıp çıktım
@xdragxx
Aç bence seni üzmez.O halde bekletelim @MEnes burada mı![]()
Maalesef öyle değilim...Seni hiç bilmiyorum ama parlak geziyorsan biraz sen de parlak olmalısın![]()
Bu hafta mı haftaya mı13.09 son ama sizin için cumartesi ve ya pazar 2-3 saat ayırırım yarışmak isityorum o kadar strateji yaptım![]()
![]()
Ya mavi deyip kırmızı çıkarsa
Şu tartışma yüzünden takibin 0'a düştü kızıyorum amaYa mavi deyip kırmızı çıkarsa
MEnes genelde yakıyor ama bilemedim. Sarı da olabilir![]()
@Cervantes dönmüş güzel açalım o haldeAç bence seni üzmez.![]()
Sarı kalmadıYa mavi deyip kırmızı çıkarsa
MEnes genelde yakıyor ama bilemedim. Sarı da olabilir![]()
Son kararın mı?
Evet son kararım artık açalımSon kararın mı?
haftaya olsun daha çok müsait olurumBu hafta mı haftaya mı![]()
@MEnes kutusunda sadece 1 TL vardıEvet son kararım artık açalım![]()
Şu tartışma yüzünden takibin 0'a düştü kızıyorum ama
Sarı kalmadı diye kaç kez etiketledim...![]()
Ozaman mavidir
Herkes haftaya diyorO zaman son yarışmacımız olacaksın yüksek ihtimal @Dosi![]()
Ateşböceği de haftaya dedi başka diyen var mıHerkes haftaya diyor![]()
Son kararın mı forumda yok görüşünü alamıyoruz@MasacRE konusunda biraz olumlu hissediyorum en azından 500 bin açmaz bence![]()
özgür'ü de sanki ozamana alacaktık ve maskeliAteşböceği de haftaya dedi başka diyen var mı![]()