Biliyorum belki fikir yazan olur diye bekledim son kararım mavi gelecek bence açarsa da kırmızı 100 bin olur gibiAteşböceği de haftaya dedi başka diyen var mı
------
Son kararın mı forumda yok görüşünü alamıyoruz
Biliyorum belki fikir yazan olur diye bekledim son kararım mavi gelecek bence açarsa da kırmızı 100 bin olur gibiAteşböceği de haftaya dedi başka diyen var mı
------
Son kararın mı forumda yok görüşünü alamıyoruz
Özgür, Maskeli bu hafta olacak o zaman ne yapalımözgür'ü de sanki ozamana alacaktık ve maskeli ama olmadı maskeli bu hafta olsun
Nokta atışı...Biliyorum belki fikir yazan olur diye bekledim son kararım mavi gelecek bence açarsa da kırmızı 100 bin olur gibi
Neyse üzmedi buÖzgür, Maskeli bu hafta olacak o zaman ne yapalım
------
Nokta atışı...
100.000 TL
özgür'ü de sanki ozamana alacaktık ve maskeli ama olmadı maskeli bu hafta olsun
Bu hafta dediğiniz hangi günÖzgür, Maskeli bu hafta olacak o zaman ne yapalım
------
Nokta atışı...
100.000 TL
Sen belirleBu hafta dediğiniz hangi gün
Çok yakmadı bence 3 tane 500 var hâlâ
O genelde iyi açıyor. Arada sürpriz yapıyor (not bakmadım)Valla kalan herkes hakkında iyi hissetmiyorum @Angelica buradaysan ona soralım bir de
Yok maalesefValla kalan herkes hakkında iyi hissetmiyorum @Angelica buradaysan ona soralım bir de
Pazar.. uygun gibi gözüküyorSen belirle
Vay be daha 500.000 açmadık ciddenÇok yakmadı bence 3 tane 500 var hâlâ
Hocam hafta içi olmaz işlerim varYok maalesef
@Maskeli Fedai yarın diyorsan yarın olsun
@xdragxx pazarı yaz takvimePazar.. uygun gibi gözüküyor
Şimdi gelirse bir de şom ağzımVay be daha 500.000 açmadık cidden
Tamam hocam pazar ya da cumartesi yaparız sen bak durumuna daHocam hafta içi olmaz işlerim var
Bugün bende kırmızı yüksek olabilir, kesin 500k demiyorum ama Eğer son 3’e saklar ve halen 500k çıkmamışsa bende olabilir belkiValla kalan herkes hakkında iyi hissetmiyorum @Angelica buradaysan ona soralım bir de
Çağırdın resmen çağırdııııııııııııııııııııııııııııınAçalım o zaman kalanlar hakkında hiç iyi hissetmiyorum son kararım
Şimdi gelirse bir de şom ağzım