Seni açtık bir bildirime bak sen önceBugün bende kırmızı yüksek olabilir, kesin 500k demiyorum ama Eğer son 3’e saklar ve halen 500k çıkmamışsa bende olabilir belki![]()
Seni açtık bir bildirime bak sen önceBugün bende kırmızı yüksek olabilir, kesin 500k demiyorum ama Eğer son 3’e saklar ve halen 500k çıkmamışsa bende olabilir belki![]()
Mavi çok alınca hâlâ tabi cimri ben de yokumBu Hamdi'nin işine akıl sır ermiyor
Bu tabloya teklifi 25.000 TL sadece @Gerekli24 var mısın yok musun?
Yokuuuuuuuuuuum diyoooooooooooooooooooooooooor.Mavi çok alınca hâlâ tabi cimri ben de yokum![]()
@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü@Gerekli24 23 numaraaaaaa
Bana güvennnn@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü![]()
Hala eminim kutumdan mavi olmasada sarı olacak 😉@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü![]()
Burda burda@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü![]()
Sarı kalmadı tabloda.Hala eminim kutumdan mavi olmasada sarı olacak 😉
Gizlimiz saklımız yok ayol herşeyi biliyo bu sunucuuBurda burda![]()
Bugün bende kırmızı yüksek olabilir, kesin 500k demiyorum ama Eğer son 3’e saklar ve halen 500k çıkmamışsa bende olabilir belki![]()
Seni açtık bir bildirime bak sen önce![]()
Yönetici olmanın faydalarıGizlimiz saklımız yok ayol herşeyi biliyo bu sunucuu![]()
![]()
Suss çaktırmaSarı kalmadı tabloda.![]()
Sarı yok ama diğerlerinden daha olumsuz hissediyorum o yüzden açacağım son kararım @xdragxxHala eminim kutumdan mavi olmasada sarı olacak 😉
Sarı yok ama diğerlerinden daha olumsuz hissediyorum o yüzden açacağım son kararım @xdragxx
Gördün mü şimdi mesajları sana ilk seni açacağım demiştimİbretlik dalgınlık oldu soğuk algınlığı böyle bir şey işte 🤦🏻♂️@Dosi