Benim fikrimin bir önemi yok mu?@Emre Ozansoy a bir soralım
Onu açıyordum ondan dedim seni açtığımız için önerin varsa yazabilirsinBenim fikrimin bir önemi yok mu?
Mühim olan insanlık, bende şaheser değilim sonuçta.Hayal kırıklığı yaşayacağına emin ol Şu an yarışıyorum gece veya yarın istersen yaz
------
Ona karşı pek emin değilim @Cervantes ne der acaba
Seni hiç bilmiyorum ama parlak geziyorsan biraz sen de parlak olmalısınMühim olan insanlık, bende şaheser değilim sonuçta.
@denizz19 en son doğru hissetmişti. Bakalım bu kez öyle olanak mi @Gerekli24Var vaaar
@denizz19 ne hissediyorsun Dün konunun ilk mesajını o yazıp büyük hissediyorum demişti bakalım fikri değişecek mi
Yaaav yok kuraların çoğunu @Dosi çekiyor zatenGereklicim büyük hissediyorum Bu Aykuta güvenmiyorum bana oynuyor.
Hakimim yani hile yapmazsın zaten yapmıyorsunYaaav yok kuraların çoğunu @Dosi çekiyor zaten
Gereklicim büyük hissediyorum Bu Aykuta güvenmiyorum bana oynuyor.
O halde bekletelim @MEnes burada mı@denizz19 en son doğru hissetmişti. Bakalım bu kez öyle olanak mi @Gerekli24
Komik bir soruydu ne zaman burda diyecektinO halde bekletelim @MEnes burada mı
Niye 10 dakika önce
Açtık seni zaten 50.000 TL çıktı
@Cervantes bu sence ne veya diğer kişiler de yazabilir ama benim için o ağır basarKomik bir soruydu ne zaman burda diyecektin
Doğru karar verdin bende 500.000 varO halde bekletelim @MEnes burada mı
Ne zaman bitiyor
sana kafan gitmiş dedim benimki gitmemiş yok olmuş son sınavlar işte akıl bırakmıyorlar ki
4 dakka önce çıkmış şansına@Cervantes bu sence ne veya diğer kişiler de yazabilir ama benim için o ağır basar
Neden çıkar ki @Dosi içimden sana sormak geldiNe zaman bitiyor
------
4 dakka önce çıkmış şansına
O biliyor değerleri ama sklgjklsgklsNeden çıkar ki @Dosi içimden sana sormak geldi
O zaman salla gitsinNeyi soracaksın? 3 tane kutuya hakimim. Kimde ne var bilmiyorum. Kura çekilince hızlıca bakıp çıktım @xdragxx