Tek ben olsam sana 2 TL verirdim de dosi de kutuları biliyor oynama yapamam maalesef...Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...![]()
Tek ben olsam sana 2 TL verirdim de dosi de kutuları biliyor oynama yapamam maalesef...Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...![]()
Daha bitmiyor. Nasıl ilerledi onu öğreneceğizSon kararım diyorsan yarışma burada bitiyor o zaman
Ziyaretçiler sizce de bıraksın mı burada?![]()
Aaa RTÜK'e şikayet eder kanallarını başlarına yıkarım.Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...![]()
Öyle zaten @phoebebuffay son kararım derse siz tek tek söylersinizDaha bitmiyor. Nasıl ilerledi onu öğreneceğiz![]()
Yalan dolan, komplo, sahtekarlık, iftira, her şeyin olduğu bir sunucu yönetirse olacağı buydu.Yarışma çığırından çıktı.![]()
Kaos demek reyting demek
= PARAKaos demek reyting demek![]()
O çirkefleşirse sen de çirkefleş. Hak ettiği bu aslında ama ben yine sakin ve suskun duruşumu bozmadım.Aaa RTÜK'e şikayet eder kanallarını başlarına yıkarım.Kimseye yedirmem paraları aman hakkımı.
![]()
Neyse herkes görüyor gerçeği ekran başında senin ne kadar çirkef bir yarışmacı olduğunu görüyorlarYalan dolan, komplo, sahtekarlık, iftira, her şeyin olduğu bir sunucu yönetirse olacağı buydu.![]()
Ben sana naptım...O çirkefleşirse sen de çirkefleş. Hak ettiği bu aslında ama ben yine sakin ve suskun duruşumu bozmadım.![]()
Çirkefliğimle bilinirim ortamlarda.O çirkefleşirse sen de çirkefleş. Hak ettiği bu aslında ama ben yine sakin ve suskun duruşumu bozmadım.![]()
2₺ ile dönmek istemiyorum eve.Bence bir tur daha kalmalısın. Daha yüksek bir sey alabilirsin.@phoebebuffay
Neyse herkes görüyor gerçeği ekran başında senin ne kadar çirkef bir yarışmacı olduğunu görüyorlar
Son kez soruyorum 75.000 TL'ye var mısın yok musun?Bu cevabını kabul edeceğim...
------
Ben sana naptım...
2₺ ile dönmek istemiyorum eve.
------
![]()
Haklısın ama bence risk alabilirsin. Sonuçta eğlence amaçlı. Mesela ben sizin yerinizde olsam cevaa yı açardım şimdi.2₺ ile dönmek istemiyorum eve.![]()
Söylediğin asılsız yalanlara karşı tepkimi bıraktım sadece.![]()
Varım demek mi bu yokum mu?...
Eee var mısın yok musun artık bir karar verSöylediğin asılsız yalanlara karşı tepkimi bıraktım sadece.![]()
Yeterince eğlendik zaten, 3 saattir yarışmadayım.Haklısın ama bence risk alabilirsin. Sonuçta eğlence amaçlı. Mesela ben sizin yerinizde olsam cevaa yı açardım şimdi.![]()
Varım.Eee var mısın yok musun artık bir karar ver
Sonra yarışmayı xdragxx uzattı diyorlar....
Haklısınız. Başarılar. 75.000 tl hayırlı olsun.Yeterince eğlendik zaten, 3 saattir yarışmadayım.@Dosi
Bunu kabul ettiysen sırayla hangi kutuları derdin yaz ve son kutu hangisi olurdu artı Hamdi Bey ona göre teklif bu olurdu diyecek ve kutuyu değiştirirmiydin?Yeterince eğlendik zaten, 3 saattir yarışmadayım.@Dosi