Zeki adamları severimOo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımı
Zeki adamları severimOo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımı
Kırmızı değil en azından. Üzmedi bu kutu, fena değil. @Emre OzansoyTüh 5.000 TL çıktı...
Hamdi Bey'den teklifini bekliyoruz...
------
Kanal fikrini kim verdi sana mosi?
İşhm verdin sadece. Bu programı tekrar gün yüzüne çıkarma fikrinide ben verdim en az senin kadar çalışıyorum program ileTüh 5.000 TL çıktı...
Hamdi Bey'den teklifini bekliyoruz...
------
Kanal fikrini kim verdi sana mosi?
Reytingler dip yapar. @DosiOo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımı
Bence al fena para değil. @phoebebuffayMonica 75.000'lik teklife var mısın yok musun @phoebebuffay
İsim vermediiiim Kanal açsana falan dedim insanlar böyle işte unutuyorlarİşhm verdin sadece. Bu programı tekrar gün yüzüne çıkarma fikrinide ben verdim en az senin kadar çalışıyorum program ile
Oo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım progr
Aynen, şurada edinilen reytinglerin en az yarısı benden kaynaklıReytingler dip yapar. @Dosi
Ben de almayı düşünüyorum. Zaten @xdragxx kutumu değiştirip 2₺ koydu biliyorum.Bence al fena para değil. @phoebebuffay
Yok ayol yapmazlar öyle bir şey.Ben de almayı düşünüyorum. Zaten @xdragxx kutumu değiştirip 2₺ koydu biliyorum.
İlham verdin yazacaktım. Klavye ismi zaten kendim buldum.İsim vermediiiim Kanal açsana falan dedim insanlar böyle işte unutuyorlar
Ayıp ediyorsun mosi yarışmacıyla bir oluyorsun ne diyim...İlham verdin yazacaktım. Klavye ismi zaten kendim buldum.
Evet, varım. En mantıklı kararın bu olduğunu düşünüyorum.Varım diyorsun yani son kararın mı?
Ban karışma dedin, ötesi var mıAyıp ediyorsun mosi yarışmacıyla bir oluyorsun ne diyim...
Son kararım diyorsan yarışma burada bitiyor o zamanEvet, varım. En mantıklı kararın bu olduğunu düşünüyorum.
Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...Yok ayol yapmazlar öyle bir şey.
500 son ikeye kalsaydı 2 katı para alacaktınEvet, varım. En mantıklı kararın bu olduğunu düşünüyorum.