Tek ben olsam sana 2 TL verirdim de dosi de kutuları biliyor oynama yapamam maalesef...Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...
Tek ben olsam sana 2 TL verirdim de dosi de kutuları biliyor oynama yapamam maalesef...Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...
Daha bitmiyor. Nasıl ilerledi onu öğreneceğizSon kararım diyorsan yarışma burada bitiyor o zaman
Ziyaretçiler sizce de bıraksın mı burada?
Aaa RTÜK'e şikayet eder kanallarını başlarına yıkarım. Kimseye yedirmem paraları aman hakkımı.Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...
Öyle zaten @phoebebuffay son kararım derse siz tek tek söylersinizDaha bitmiyor. Nasıl ilerledi onu öğreneceğiz
Yalan dolan, komplo, sahtekarlık, iftira, her şeyin olduğu bir sunucu yönetirse olacağı buydu.Yarışma çığırından çıktı.
Kaos demek reyting demek
= PARAKaos demek reyting demek
O çirkefleşirse sen de çirkefleş. Hak ettiği bu aslında ama ben yine sakin ve suskun duruşumu bozmadım.Aaa RTÜK'e şikayet eder kanallarını başlarına yıkarım. Kimseye yedirmem paraları aman hakkımı.
Neyse herkes görüyor gerçeği ekran başında senin ne kadar çirkef bir yarışmacı olduğunu görüyorlarYalan dolan, komplo, sahtekarlık, iftira, her şeyin olduğu bir sunucu yönetirse olacağı buydu.
Ben sana naptım...O çirkefleşirse sen de çirkefleş. Hak ettiği bu aslında ama ben yine sakin ve suskun duruşumu bozmadım.
Çirkefliğimle bilinirim ortamlarda. İntikamın alınır merak etme.O çirkefleşirse sen de çirkefleş. Hak ettiği bu aslında ama ben yine sakin ve suskun duruşumu bozmadım.
2₺ ile dönmek istemiyorum eve.Bence bir tur daha kalmalısın. Daha yüksek bir sey alabilirsin. @phoebebuffay
Neyse herkes görüyor gerçeği ekran başında senin ne kadar çirkef bir yarışmacı olduğunu görüyorlar
Son kez soruyorum 75.000 TL'ye var mısın yok musun? Bu cevabını kabul edeceğim...
------
Ben sana naptım...
2₺ ile dönmek istemiyorum eve.
------
Haklısın ama bence risk alabilirsin. Sonuçta eğlence amaçlı. Mesela ben sizin yerinizde olsam cevaa yı açardım şimdi.2₺ ile dönmek istemiyorum eve.
Söylediğin asılsız yalanlara karşı tepkimi bıraktım sadece.
Varım demek mi bu yokum mu?...
Eee var mısın yok musun artık bir karar verSöylediğin asılsız yalanlara karşı tepkimi bıraktım sadece.
Yeterince eğlendik zaten, 3 saattir yarışmadayım. @DosiHaklısın ama bence risk alabilirsin. Sonuçta eğlence amaçlı. Mesela ben sizin yerinizde olsam cevaa yı açardım şimdi.
Varım.Eee var mısın yok musun artık bir karar ver
Sonra yarışmayı xdragxx uzattı diyorlar....
Haklısınız. Başarılar. 75.000 tl hayırlı olsun.Yeterince eğlendik zaten, 3 saattir yarışmadayım. @Dosi
Bunu kabul ettiysen sırayla hangi kutuları derdin yaz ve son kutu hangisi olurdu artı Hamdi Bey ona göre teklif bu olurdu diyecek ve kutuyu değiştirirmiydin?Yeterince eğlendik zaten, 3 saattir yarışmadayım. @Dosi